marți, 10 noiembrie 2009

Disappointed

Azi ii scriu Irinei, iubita fostului meu prieten. Este fata care a fost iubita lui in timp ce noi eram inca impreuna. Am aflat dupa 1 an jumate de la despartirea mea de el ca eram o triula. Cand am aflat povestea ei, am ras si am fost socata. Am povestit alor mei despre viata dubla a omului cu care traiam in casa, nu mi-a venit sa cred ca in 3 ani jumate nu am simtit mai putina iubire de la el..caci nu am simtit. Si in plus, sa ne aducem aminte, cand iubirea a murit, ne-am separat. Am plans amandoi si apoi..am ramas prieteni. De ce?! Pentru ca ne-am iubit si el e o parte din viata mea. Apoi, la un an jumatate distanta, din senin ma suna o fata care imi spune ADEVARUL. Nu cred ca vreau sa mai stiu niciun adevar. Am ras si am fost socata, apoi am fost in vizita la Robert, i-am zis ce mi-a facut baiatul ala, am ras iar..mama cum sunt unii..apoi s-a facut noaptea si mi-am dat seama ca nu am stiut nimic atata vreme..
Am plans si am vorbit cu el la telefon jumate de noapte, intreband DE CE? Caci problema mea nu era ca ma inselase, f bine, e barbat, asta e..Nu e corect, dar la naiba..ce e corect pe lumea asta? El a fost dragut ca de obicei si a facut ce stia cel mai bine. M-a facut sa ma calmez, mi-a spus ca nimic nu e adevarat desi nu mai conta..Oricum am pastrat legatura pentru ca aveam niste obiceiuri. Apoi am tot vorbit cu Irina, zilnic. Cu el am vorbit dar mai rar, pentru ca am crezut ca e mai bine asa..Desi invatul are si dezvat, mi-a fost greu sa nu sun si sa nu intreb ce face..nu am mai sunat. El suna de cate ori plangeam, ma prindea cumva in momente cheie si mereu ma certa ca sunt un copil care boceste din orice, ca Vic ma iubeste si ca sunt eu sisi la scufita..
Ei bine azi am trait-o si pe asta..Irina mea i-a "confiscat" mesangerul si cand eu am intrebat pe "fostul" meu "de ce nu mai vb cu mine" ea (care va citi aceasta scrisoare!) mi-a raspuns foarte taioasa ceva..

"de trei ani de zile sufar din cauza voastra
de cate ori ai aparut cu un tel sau sms s a purtat ca o javra cu mine"

Hm..cred ca sunt de departe cea mai cretina femeie de pe planeta. Cum reusesc eu sa ma imprietenesc cu nevestele si iubitele actuale sau foste ale barbatilor care m-au iubit?! Cum ridic eu in slavi prietenia intre femei, caci "barbatii IE porci si minte".. Un rahat!
Nu vreau sa fiu prietena cu nicio fosta, prezenta (ce'ar mai fi) sau viitoare femeie a barbatilor cu care m-am iubit, ma iubesc sau o sa ma iubesc. Sunt atat de dezamagita incat voi deveni exact o nemernica din aia care sparge telefoane si da cu laptopul de pamant..Nu exista foste si nici viitoare, potentialele sa dispara. Nu vreau sa mai aud niciun nume de femeie in viata mea, in afara de MUMA SA! Si mamele de baieti sunt DESTUL.
Asa ca daca stiti pe cineva demn sa participe la un posibil casting pentru urmatorul barbat din viata mea si a fica-mi, let him know ca in fisa de casting trebuie sa scrie clar ca "NU MENTIN LEGATURA CU VIATA LOR ANTERIOARA!"

Trei femei in viata barbatului care ma va iubi e destul. Una e muma'sa, de care este legat cu un subtirel cordon ombilical, aproape transparent. Sa fie. Le iubim pe mamele de baieti! A doua sunt eu. De mine e legat cu un cordon mai gros decat poate sa care. Si a treia femeie e fica-mea. De care e legat cu niste legaturi mai puternice decat cu mine si muma'sa.

Acum am refulat. Cu Irina sunt dezamagita..restul sunt aberatii.. Printre cele mai misto fete pe care le-am cunoscut si cu care am ras sunt foste iubite sau actuale neveste ale unor fosti iubiti..
Baietii or sa fie mereu baieti..Pana una alta noi ne avem unele pe altele. Insa! Doamne ce rele sunt femeile!!!

2 comentarii:

  1. Draga, dar ce imbirligatura aici la tine! Nu mi-a placut niciodata ideea de -love triangle-,(noroc ca sint o egoista). Doamne Ajuta sa nu ajung vreodata sa iubesc in asa hal un maimutoi de barbat:) Mereu am zis ca prefer sa iubesc mai putin si sa fiu EU cea iubita mai mult, sa-mi pese mai putin, dar sa-i pese lui mai mult. Ptr. linistea mea, cer inimii sa refuze o iubire de asta patimasa in care sa nu mai stiu de mine si de capu' meu. Oare cum naiba sa traiesti cu un barbat si sa nu simti ca se imparte cu inca o femela? Nu am mai auzit asa ceva. Cit de naiva poti fi tu ca femeie(in general, vorbesc acum) sa nu observi promiscuitatea, sau cit de mincinos si parsiv poate fi un barbat sa joace pe 2 'terenuri' asa de bine. Ma depaseste. Nu sint sanatoase relatiile cu fostii sau cu gagicile lor. Nici pe asta nu am mai auzit-o. Nu stiu, m-am ferit mereu de combinatii de astea bolnavicioase. M-a revoltat ce ai scris tu aici de asta m-am pornit la scris. Sper sa ma intelegi! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori imi doresc sa fiu detasata si egoista si sa pun reguli si sa nu imi pese cine sufera, sa ma gandesc numai la mine. doar ca sunt o toanta care mereu zice ca nu e ok sa mai sufere si altele..
    ei bine intr-o zi o sa imi treaca sper prostia si o sa ma gandesc sa imi fie mie bine. oare cand o sa vina ziua aia?!

    RăspundețiȘtergere