miercuri, 6 mai 2009

Back in biznis

M-am simtit "acasa" ieri pe platoul de filmare. Acasa, lipsindu-mi o Marie mica, plina de ciocolata la gura. Acasa, dar intr-o casa goala fara acele chipuri dragi mie. Ma scoate din minti un cuvant "producatoarea". Eu sunt un om inainte de toate..Echipa de electrica cu care am filmat luni de zile si-a adus aminte de aia mica si nebuna, acum destul de calma pe set:) Cum o chema ma?! Cu R..ceva. Cu greu mi-am infranat pornirile..asa as fi pus mana pe propsurile alea si as fi dat niste directive, razand toata. Nimic nu se compara cu masa luata in parc, pe dolie, razand cu baietii de la electrica:( Cele mai misto povesti le auzi de la echipa, nu din alta parte..Eu am fost o trista cumva. Partea cealalta a baricadei nu iti ofera mari satisfactii, but is fun. Si as sta pe platourile de filmare zi lumina..

2 comentarii:

  1. workoholica, iti spun! singurul lucru nasol pentru workoholici e ca ei chiar vor sa isi transforme locul de munca in casa. si atunci sufera dupa oameni dragi. but all in all, e ideal sa fii workoholic nowadays. so.. da-i bataie, producatoareo!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e chiar o casa..e o casa de nebuni. insa ma salveaza oamenii dragi pe care ii am aici. putini la numar, dar fix ce am nevoie. hihi

    RăspundețiȘtergere