duminică, 23 noiembrie 2008

¿Quién soy yo?

Mi-a ramas "Caotica Ana" in minte de asta se numeste asa postul asta. Acum revad "Lucia y el sexo" si poate in zilele urmatoare voi scrie un post care se va numi "Sola en el sol". Am petrecut vineri. Mi-a fost rau samabata pana tarziu, apoi am continuat cu un botez unde am dansat pana am scos toata raceala din mine. A revenit acum, dar e deja duminica seara si pana maine o sa piara.

Vineri noaptea m-am trezit spunandu-i lui Robert (care ma ducea acasa ca un prieten bun) ca mie nu imi place de nimeni. Ca nu mai simt. Vad oameni in jur, ma uit si nimic..nu cred ca ei sunt goi, ci eu m-am golit cumva. Vremea in care hormoneii alergau si eu straluceam s-a pierdut undeva. Am crezut initial ca mi-a ramas "stralucirea" intr-un demisol, gresit - nu era acolo. Nici nu m-am intors vreodata sa o caut, dar stiu. Nici macar nebunia internationala nu mi-a facut mare inginerie. Ca sa aflu daca "stralucirea" e acolo, trebuie sa ma intorc undeva unde nu am ce cauta daca nu e soare. Asa ca nu voi cauta. Inca.
Vineri seara am deschis prima carte a prietenei mele, margarete Ina. Se numeste "Femeia care a uitat sa nasca". Ca de obicei, mi-au dat lacrimile si nu, nu eram destul de machita ca sa fiu emotionala. Mi-au dat lacrimile pentru ca una dintre povestirile Inei se numeste "Cum am devenit curva". Mi-am amintit ca acum luni de zile cand aveam senzatia ca sunt indragostita de Andrei am vrut sa scriu o povestea care se numea "Barbatul care a ucis curva din mine". Biete femei duse cu capul. Nu am apucat sa citesc nimic din cartea Inei.
Vineri dimineata m-am surprins urmarind un barbat cu privirea. Unul anume. Care nu parea gol. Au contraire..avea ceva care in mod normal m-ar fi intaratat. Dar nu..I'm not a chaser anymore. Am lasat privirea sa se intoarca si el si-a vazut de treaba. Inca nu m-am dumirit daca barbatii simt semnalele.
Vineri noaptea m-am trezit singura intr-un ocean de oameni. Prezentul meu, trecutul meu. Totul intr-o ora. O ora in care m-am invartit si am cautat sa vad unde s-a ascuns viitorul. Vag mi s-a parut ca zaresc ceva, dar pana sa ma prind ce si cum m-am intors pe calcai si am plecat.

"Un rayo de sol, guo jo joo..a mi corazon, guo jo joo
Bienvenida Lucia, da gusto oirte canta! Donde estas?
Cada dia mas aqui que alli"

Cred ca ultima farama din ceea ce am fost este in dor. Inca imi este dor. Cred.

"Ay, mi amor,
sin ti no entiendo el despertar.
Ay, mi amor,
sin ti mi cama es ancha.
Ay, mi amor
que me desvela la verdad.
Entre tú y yo, la soledad
y un manojillo de escarcha
"

Imi place Medem. Il pastram in secret la "iubiti". Regizori iubiti.

5 comentarii:

 1. Se simt semnalele, chiar nerostite, chiar netrimise...chiar cand te astepti mai putin...
  Citeste povestea mea. M-am mutat :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca in mod paradoxal intri la ...menopauza.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Anonim - excelenta asta cu menopauza:)) Uite cum ma facusi sa rad, acum cand credeam ca se f*tu toata ziua. Hm..asa de tanara si sa intru la menopauza?! O sa ma usuc, nu? Urmeaza era lubrifiantului, sa cantam si sa ne bucuram! Eu cred ca as putea sa imi fac mai mult de cap..

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere