joi, 20 noiembrie 2008

I Just Don't Know What to Do with Myself

As pleca prin Europa cu trenul. Am nevoie de un rucsac mare, sau o geanta cu rotitze in care sa imi asez cum numai eu stiu hainutze necesare. Nu as lua cu mine nimic inutil (mwahahaha!). Laptopul pentru filmul/filmele de seara, aparatul photo, chestii mici de mancat si un om drag langa. As vrea un abonament valabil 10 zile, 1 zona, cu 5 de calatorie (zile). Ar fi prima experienta de acest gen si sa fiu sincera cred ca trebuia sa o fac acum 10 ani cand eram mai putin figuranta, dar acum 10 ani eram prea ocupata cu indragosteala de un divers. 1998..hm..Anul lui Ionutz, ce vremuri..

Sa reviu. 5 zile in tren. Carti de citit. Doi oameni. Cizmele care tin de cald si adidasii de mers ore intregi pe jos. Daca printr-o minune careva din domniile voastre a fost plecat in lume cu trenul, rog a imi face un mic training ca sa stiu in ce voi sa ma bag. Ina hemoglobina (a mea nu NYina) zicea ca cel mai tare revelion ar putea sa fie intr'un tren olin de petrecareti. Hm..ce-ar mai fi sa ma prinza Anul Nou in tren cu sticla de sampanie in mana cantand? 
Ma duc acasa. Ma mai gandesc si mai visez putin la trenul care o sa ma plimbe  prin Europa! 

3 comentarii:

  1. Nu-i rau...la Paris s-au aprins luminile, multe-multe...de iarna si de sarbatoare...Cateodata e asa usor sa faci...chestii...problema e ca eu as vrea sa le fac mereu, ca sa evit "starea de dupa"...sa fie asa, o chestie continua :) Si mereu nu se poate, de unde si urmarile...
    Inca nu am gasit cheia pentru a deveni calatoare de profesie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador plimbarea cu trenul!!!

    PS: zilele trecute, o colega ma intreba, inainte de lunch, unde vreau sa merg sa maninc, caci ma invirteam in cerc fara un traseu exact si i-am raspuns asa: i don't know what to do with myself:) Citeodata parca as vrea ca altii sa decida si sa faca pentru mine:) te pup draga mea si plimbare placuta cu trenul...love, a ta NYina:)

    RăspundețiȘtergere
  3. noi o sa facem chestia asta la primvara, ca sa imi arate domnul Parisul. chiar acum 10 minute eram pe site-ul Interrail. coincidente, doamna!

    RăspundețiȘtergere