miercuri, 1 octombrie 2008

Real love cu Ema Lloyld sau de prin filme adunate

"Eu vreau sa simt iubire, atunci cand respir sau mananc..il astept pe printul fermecator care sa-mi apara in fatza, sa ma priveasca, sa ma lipeasca de perete si s-o facem..."

Cam asa incepe un film. Bun scenariu. Asa vor de fapt sa pateasca o multime de femei, nu? Pana si cele mature emotional, cele care au ales "corect" si au langa ele un barbat minunat isi doresc din cand in cand un mascul care sa dea cu ele de perete si sa le-o traga pana orgasmul explodeaza in fiecare particica din trupul lor. (De ce ne c*cam pe noi ca nu e asa?!)
Doamna doctor spune ca iubirea trebuie sa te implineasca, "pacienta" insa spune ca vrea povestea, adrenalina, romantismul. Dar printul nu exista.
Femeia vrea sa fie indragostita pana peste cap, sa aiba parte de pasiune. Dar dna doctor zice ca oricine se poate indragosti, insa TU, TU meriti un barbat care sa te gaseasca minunata pentru a ramane indragostita de el.
Insa cum te prinzi ca EL este iubirea ta cea adevarata?! Iote:
1. Este responsabil?
2. Este egalul tau?
3. Este matur?
4. Este iubitor?

Bullshit!
Vad in jurul mei o multime de femei. Nu stiu cate din ele sunt cu adevarat fericite desi unele au niste soti minunati. Vad si femei care nu au un sot langa ele ci un iubit care le este cel mai bun prieten.
Cati din ei sunt responsabili?
O parte dintre cei casatoriti pentru ca au copii si ordinea prioritatilor din viata lor s-a modificat. Sunt ei egali cu sotiile/iubitele lor?!
Pfai! Clar. Mai ales ele is egale cu ei.
Sunt ei maturi?!
Saracii..unii sunt caci nu au de ales, dar pun pariu ca s-ar cara la fotbal cu baietii si la bere si ar da naibii nevasta sau iubita.
Sunt iubitori? Asta da. Aia buni. Aia rai nu mai sunt iubitori de cativa ani. Au uitat..

Cum arata o femeie care este matura emotional? Cum este femeia care apreciaza la un barbat responsabilitatea lui, felul in care el ii deschide usa la masina, felul in care vine acasa cu flori? Cum e el asa un domn..

Dragostea vine cand nu te astepti si te pocneste cu o bata in gura ca in bancul ala cu lupul care vroia sa intre in stana sa fure oi dar il umfla rasul. Dragostea cand vine are grija sa vina cu tot cu o multime de probleme caci altfel unde mai e farmecul?! Dragostea vine cu fluturi in stomac si cu o multime de problemle, o parte nici macar nu is reale. Dar sunt acolo si poate intre paranioa si indragosteala exista o legatura mai puternica decat vrem sa admitem. Dragostea este minunata cu tot cu stresul si lacrimile care mai apar.

Si daca o femeie ajunsa la o varsta da de unul care este responsabil si matur si egal cu ea si peste toate mai e si iubitor si ea vrea musai sa se marite, iete cum s-a maturizat emotional peste noapte zisa femeie! Iata cum dragostea cu fluturii si sexul cu sange pe pereti se transforma si transforma femeia libera in simpatica si responsabila "sotie". Am vazut. Pe viu. Stiu exact ce vorbesc.

Prefer femeile mele nebune si nemaritate (dornice de autoflagelare) oricarei femei care si-a "vandut" fericirea/libertatea pentru o verigheta. In ziua in care o sa ma marit (caci va veni si ziua aia domnule..) barbatul meu poate sa fie descult la nunta, poate sa fie LIBER caci asa voi fi si eu..Si , nu vom fi responsabili, probabil o sa ma faca sa si plang caci o sa fiu si eu nevasta, o sa ne si certam, eu o sa fiu isterica, el o sa tranteasca usi..
Nu o sa fim maturi sau egali, dar o sa ne iubim..Pentru ca vom vedea ceva unul in celalalt. Ah! Si cand nu o sa ne mai iubim..apoi let's move on caci nu avem decat o viata. Asa mi-a placut The story of us cu Bruce Willis si Michelle Pfeiffer..nu mi-as dori asa o casnicie, insa dragostea este de mai multe feluri. Si nu tine neaparat de resposabilitate. Sau de domnie..Si pe aia obraznici trebuie sa ii iubeasca cineva, pe golani zic..Poate niste fete obraznice..sau golance. Din acelea care vorbesc urat in pat si carora le place sa fie muscate.
Pe aia buni, pe domni zic..apoi pe aia sa ii iubeasca niste doamne. Si acum il voi cita pe domnul regizor Costas - genul de doamne care cand fac sex oral isi pun mana la gura si scot un fel de tipat de surprindere.
Seara minunata! Doamnelor..

5 comentarii:

  1. Nu pot sa fiu matura (nici) emotional, nu stiu cum, nu imi iese si gata. Si poate nici nu trebuie. Unele lucruri nu sunt pentru mine.
    Cum ma prind ca EL e iubirea adevarata? In nici un caz nu ma gandesc un chestionar, niste prioritati sau o lista. Am doar vise frumoase, care se intampla sau mor. In rest, iubesc. Cat tine? Habar n-am. Dar macar atat cat e, sunt cu adevarat fericita.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nu o sa fim maturi sau egali, dar o sa ne iubim..Pentru ca vom vedea ceva unul in celalalt." Asta zici tu ca se va intampla dupa ce te mariti, in casnicia ta! Si nu te contrazic! Da, se va intampla! Si se intampla oricum, si dupa ce te mariti, sa iti fie el cel mai bun prieten, s afie si pasiune, sa fie si nebunie, sa sa sa... Sa nu crezi ca astea dispar dupa ce te trezesti cu verigheta pe deget! Sa nu crezi ca toate femeile, dupa ce "se vad cu sacii in caruta" devin isterice, plictisite si plictisitoare...Sau ca barbatii nu vad decat fotbal si bere!
    Dar stii ce se intampla oricum, indiferent daca ai verigheta sau nu, dupa un timp??? Nu mai vezi singur, fara un pic de impuls, toate astea!! Tu vrei altceva (pentru ca si in relatiile "perfecte" se intampla asta, dar putini recunosc) si atunci il privesti pe celalalt din prisma frustrarilor tale!
    "Prefer femeile mele nebune si nemaritate (dornice de autoflagelare) oricarei femei care si-a "vandut" fericirea/libertatea pentru o verigheta." Eu nu mi-am vandut fericirea, m-am casatorit pentru ca amandoi simteam nevoia asta, din punct de vedere religios... Dar sunt in continuare nebuna, iubesc la fel, cand ne certam, ne certam cu aceeasi pasiune, nu ma gandesc ca vai, sunt maritata, nu mai pot sa il pararsesc! Consider ca am fix aceeasi libertate! Pentru ca o relatie sa reziste, trebuie sa faci eforturi! Si nu conteaza daca esti maritata sau nu! Daca nu lupti, si amantul focos de acum ti se va parea iresponsabil si plictisitor mai tarziu... Cum la fel, barbatul de langa tine, tatal copiilor tai, omul care stie sa repare orice, care duce gunoiul, care spala masina regulat, care adoarme la televizor la ora 22, sa fie si cel mai bun camarad, cel mai senzual amant si cel mai pasional certaret!
    Off-topic: Citesc de multa vreme blogul tau si imi place foarte tare cum scrii! E o placere pentru mine! A! Si sa ma uit la pozele tale cu locatii exotice! Parca as fi mereu in vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu ma face mai fericita decat sa citesc ce au scris fetele aici si Simona pe mail. Caci eu nu despre femeile fericite in mariaj am scris ci despre cele care chiar si au dat libertatea ca sa intre in rand cu lumea si nu is fericite. Stiu ca exista sotul care iti e cel mai bun prieten caci prietenele mele maritate au asa ceva langa ele si da, si ele ma fac sa fiu fericita si mandra de ele. Stiu ca exista barbati minunati! Stiu ca pentru fiecare femeie exista un om pus deoparte, nervii mei erau fatza de cele care au ales gresit ca sa nu isi supere familia gen..Libertatea in doi este ceea ce doresc pentru fetele dragi mie, incld. me. Si stiu ca se poate:) Voi sunteti dovada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am uitat sa zic ca foarte tare mi-a placut fraza "genul de doamne care cand fac sex oral isi pun mana la gura si scot un fel de tipat de surprindere." :)):)) Sunt femei pe care le caracterizeaza perfect nu fraza luata mot-a-mot ci IDEEA frazei! Cunosc o astfel de persoana!! Si ma scoate din minti cu atitudinea asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. doamna, ma inclin la textul dumneavoastra.

    o alta doamna :)

    RăspundețiȘtergere