marți, 30 septembrie 2008

Despre prieteni


Am citit un post scris de o fata. Vroia si ea un prieten pufos cu care sa bea cafea, asa cum aveau fetele alea din Sex and the city. Am citit si comentarii, am mai citit in stanga si in dreapta si apoi m-am gandit bine si am descis sa scriu despre

Prietenii mei barbatii
(a zis Cornel ca nu exista prietenie intre femei si barbati.. si totusi)
Primul meu prieten baiat a fost Bogdan. Ne iubeam maxim. Nu cred ca ne-am certat vreodata. Cred ca nu aveam prietene fetite caci nu prea erau la bloc - si oricum, vedeti ce misto is eu cu Bogdan? Super pici!
(Bogdan m-a pupat intr-o zi in gradina, eu am urcat si i-am zis maica-mi ca "bogdan m-a futat")
Am fost prietena cu Bogdan pana m-am mutat din Berceni in Berceni city..
Am mai crescut si a urmat Danorasul. Prietenia noastra a inceput cand eram pici si tine pana azi. El a fost primul baiat care m-a pupat "pe bune". Alaturi de Boghi au fost ani la rand Vioara, Eugen, Garcea - toti baieti si toti prieteni foarte buni. Cu care nu m-am pupat!
Cel mai iubit dintre pamanteni a fost insa Petre (Piter Pan). Nu stiu sa ne fi certat vreodata, stiu ca mancam amandoi oua si margarina cu paine, stiu ca mergeam in Tineretului si ne plimbam ore in sir, stiu ca la fel de aproape de sufletul meu cum a fost Piter a fost si Dan (zis Vacaru')..Cu Piter m-am pupat la o betie, a doua zi m-a sunat sa ma intrebe daca sunt bine:)) Eram mici si nu aveam pe nimeni dar fiecare din noi iubea pe cineva in secret.
My Captain ramane Andi - cel care patru ani a fost cel mai drag prieten al meu. Despre Andi as putea sa scriu pagini intregi..
Pe Mircea Baja l-am gasit pe net si a fost "mandrul" meu drag cat am stat in Franta, ridicandu-mi moralul si facandu-ma fericita. Ne-am vazut o singura data in Romania insa am pretuit imens prietenia noastra internauta. La fel cum a fost si prietenia cu Mihut (mai bine de 7 ani..) care a murit rapid din cauze despre care nu vom putea vorbi acum.
De cam sase ani Boje Moi e prietenul meu. Si mai am prieteni baieti pe care ii iubesc maxim. Miba baby intra la categoria de love of my life si vine cu pachet all incld.
Despre fosti mei iubiti cu care is foarte buna prietena nici nu are rost sa mai vorbim..nu stiu cate fete stiu care sa tina legatura cu toti fostii lor iubiti, sa le mearga la nunta, botez sau alte cumetrii..Eu tin. Am mai zis ca fiecare dintre ei este o parte din mine.
Poate Cornel are dreptate si nu exista o prietenie intre un barbat si o femeie care sa nu aiba si o mica scanteie undeva (vezi mai sus pupatul cu Bogdan in gradina si cu altii).
Eu nu am scantei cu toti prietenii mei baieti, cu unii poate am avut dar am avut si intelepciunea sa stingem scanteia la timp si sa nu stricam relatia.
Prietenii mei is pufosi toti. Nu is gay toti ci doar pufosi si glamour si curati si destepti si frumosi si generosi.
Cred ca fiecare avem prietenii pe care ii meritam. Baietii din viata mea au inteles ca si eu am fost un mic baietoi pana mi-au crescut pieptii si m-am pupat. Baietii mei stiu ca in spatele nebunei este o femeie dar fac abstractie de asta caci asa ne pastram frumoasa relatia.
[Iar am obosit scriind si mi se pierd gandurile caci acum imi fac griji pentru o anume femeie din viata mea. In alta ordine de idei am asa un pitic seara asta!
Intrebarea mea catre lume este: ce faci cand ai avut o scanteie cu un prieten pe care nu l-ai pierde insa nici nu stii cum sa faci ca el sa nu mai simtza scanteia pe care ai avut-o sau o mai ai si nu stii ce sa faci cu ea?!]

{[(frate, se intelege ca eu cand scriu nu scriu numa' despre mine ci fac asa un potpuriu cu ce mai aud in targ pe la fumei?!)]}

5 comentarii:

  1. Sex, as "zicea"...Mie imi plac scanteile rarissime, le transform rapid in sex si apoi lent in indragosteala...Da tre sa fii un pic atenta daca vrei ca el sa n-o mai simta. Adica sa para totul foarte clar delimitat. Deci daca nu mai stii ce dracu sa faci cu ea, asta tre sa faci.

    Da, draga, inteleg ca nu scrii numai despre tine, chiar ma flatez ca citesc printre randuri (ti-o spune una care a fost "circulata" cu 300 la ora, iu-huuuu).

    P.S. Super cuvant potpuriu :)) Nu cumva il stii de la mine?!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anda - ce sex femeie? nu auzisi ca sexul strica tot?! nu mai bine ii fac eu un platouash?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Io, care sunt nu numai foarte desteapta dar le si stiu pe toate zic: femeile si barbatii sunt si pot fi prieteni. In doua situatiuni:
    1. Ei au facut deja treaba aia, a fost bine, dar sunt oameni rezon si pot continua linistiti o relatie frumoasa fara sa aiba nevoi care sa necesite scarpinare.
    2. Nu au facut treaba aia, unul ar vrea, unul n-ar vrea, asa ca ramin prieteni. Motivele sunt diferite, dar ce conteaza motivele cind scopul e nobil?

    Restul de teorie il dezvolt pe viu, ca am mai invatat niste trucuri in ultima perioada si simtzez ca trebe sa impartasesc.

    PS: Prima mea iubire (si cea mai dureroasa) cu care am vorbit azi-dimineata la telefon tocmai mi-a zis ca in decembrie i se naste primul copil. Demult nu m-am mai bucurat asa mult! Asa ca, Anda, prietenii sut prea pretiosi ca sa-i arunci la gunoi cind nu te mai iubesc asa cum vrei tu.
    Anyway, eu va iubesc. Abia astept sa va vad.

    RăspundețiȘtergere
  4. hihihi! Imi place motivul 2. Pastram deci toti prieteni baieti cu care nu am facut treaba aia, ca cine stie cand avem nevoie:))Si pe gay k poate vrea vreunu' sa se "vindece" :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Scoate-ti din cap treaba cu "vindecatul". There's no such thing. Cineva pe care-l stim amindoua zicea odata ca oamenii nu se schimba.

    RăspundețiȘtergere