joi, 31 ianuarie 2008

Remember 2004

Sunt bune scrierile astea la ceva, ca uite, ma ramolesc si nu mai tiu minte chestiuni! Conform unui jurnal in 2004 am facut revelionul la Ina acasa apoi am ajuns cumva la Stuf..
El venise cu o tipa, una mica si foarte rapida, deschidea o sticla de vin in trei secunde.
Eu venisem din Franta si eram singura.
Barbatul pe care il iubea si cealalta femeie era alaturi de ea, la revelionul lor. Ce vremuri domnule!
Am fost la film cu El, apoi la Jukebox caci el canta. Am avut mereu o slabiciune pentru basisti. Pentru el am avut o slabiciunea asa de mare incat am pus melodiile trupei lor intr-o "rock-oteca" NEW RIVER SIDE (am gasit scris in jurnal!!) din buricul Parisului, intre Muse si nu mai stiu ce trupa in voga. Si toata lumea a dansat ..erau celebrii.
El imi spunea ca sunt perfecta. ce-o fi vrut sa spuna cu asta?!
Pe 7 ianuarie am avut parte de o Muiereasca de poveste, intr-o casa cu o bucatarie primitoare, acolo unde ajungem la un moment dat al vietii si unde ne debarasam de toate necazurile in cateva ceasuri. Acolo unde radem si plangem. Impreuna cumva, peste vremuri..
L-am dus si pe El in casa aceea. Este un scaun acolo pe care au stat pe rand cativa barbati..importanti..
O fi un semn?! Acolo se aseaza numai acele "iubiri" care au ceva in neregula. Hihihihi!
Pe 9 ianuarie am plecat plansa spre Paris si de pe 12 ianuarie am inceput sa scriu aberatii:))

" Eu nu iubesc pe nimeni, doar visez ca este asa. B. zice ca imi fac rau intentionat. Schimb muzica. Pun "S" si citesc pe coperta cd-ului dedicatia lui C.S "....esti mult prea curata ca sa lasi cuvantul sa-ti fure mintile".

Cred ca 2003-2004 au fost niste ani speciali. Scriam poezii cu Dzz, scria draga toata lumea in vremea aia.. Acum mi se par stupide gandurile mele de atunci. Eram putin mai toanta decat sunt azi (hiihhiihhi).

Mai scriam citate d'astea: " I se iarta pacatele ei cele multe, pentru ca mult a iubit. Acela insa caruia putin i se iarta, putin iubeste."
<<Oamenii sunt rai in esenta iar cei ce nu stiu sa iubeasca sunt sortiti sa inmulteasca rautatea din "esenta">>

Eu am iubit la fel de fiecare data. Fara sa mai conteze nimic altceva in jur. Nu regret decat ca nu m-am putut opri candva. Ca nu m-am oprit..oh, dar ce minciuna! Nu regret nimic!

" Imi tzin fatza intre palme, tzin de cald singuratatii mele.."

Sms de la EL :"Scuze ca sunt asa ciufut, trebuie sa invat sa fiu mai bland cu oamenii, cu tine in mod special. As fi vrut sa fii aici, acum."

Cat de frumos este de fiecare data...Cat de mult seamana toti acesti barbati intre ei:))
Unde a disparut Bogdan, oare?! Ce om, domnule..

6 comentarii:

  1. Am o agenda plina cu ganduri si sms-uri transcrise...toate de la el, despre dragostea noastra. A doua oara nu le-am mai transcris si deja am facut un pas inainte: nu mai am sms-uri din 2005 in telefon. Da' nici plina nu ma mai simt, decat rar. Pana acum, anii mei cei mai frumosi au fost intre 22 si 24. 2 ani de vis!

    RăspundețiȘtergere
  2. aaa.. ceva suna cunoscut aici, sigur am fost acolo, dar sa mor daca-mi amintesc ceva din ce zici tu acolo.. mai putin ca am fost la un revelion, ACEL revelion, la care eu am fost sofer si.. m-am simtit singurul om treaz intr-o lume de betzivi, la miezul noptii la stuf. Isn't that wierd??!
    Tre sa vorbim! Nu reusesc deloc sa-mi amintesc cine era "el"!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara nicio legatura cu nimic, am citit un post adineauri si m-am gindit la tine.
    http://www.catastif.com/2008/01/30/adevarul/
    go and see for yourself..

    RăspundețiȘtergere
  4. Este frumos de fiecare data, cand iubesti...inceputurile sunt frumoase...mi-a ramas in mine declaratia asta din Pascal Bruckner: "eu sunt un colectionar de inceputuri" (si nu de femei, asta era contextul)...o sa scriu odata ceva pe blog pe tema asta, ca ma obsedeaza...Ai dracu' colectionari, tot peste din astia dau! Sau poate, cine stie, eu ma plasez (in)voluntar in situatii in care am mai fost, sperand ca...de data asta...o sa spulber blestemul de "cealalta femeie" si o sa-l fac sa ma "vada"...dar parca am tot mai putina energie si stiuatia in sine a ajuns sa ma faca sa zambesc...amar, desigur...
    Sper sa imi revin si sa revin si pe blogul meu, cam parasit...Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am 12 pagini cu sms-uri de la Pitix (vorba ta). Sunt abia la inceput...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dzz - nu iti amintesti despre El?! Mic, blue eyes, am mers la o cantare a lui in Jukebox. El cu bass-ul. Iti dau mail draga, nu me "deZconspirez" aici:))
    @Anda - am sa scriu eu un post despre "cealalta femeie". Am niste teorii. Hai scrie si tu ca eu tot intru la tine:)
    @ all - cred ca pastram sms-uri ca sa ne bucuram candva de o iubire care a fost. eu nu am pastrat decat sms-uri de "bine". Si mailuri le fel. Cele de rau le-am sters si uitat. E mai bine asa..

    RăspundețiȘtergere