marți, 8 ianuarie 2008

Loola's Adventures

Numele meu este Loola. Ar putea sa fie foarte bine Ciooci sau Mooci..acum nu mai conteaza. Sunt venit de departe dar aici imi este bine. De sarbatori am petrecut minunat, eu am inceput sarbatorile in avans, a durat foarte mult pana m-am hotarat ce voi purta..complicata viata pe planeta asta, cata tevatura..Helloooo!!


La Brasov am baut vin fiert cu bucatele de mar si coaja de portocala! Ce bunatate! Desigur am fost nevoit sa imi schimb cureaua, la cina am fost cam hamesit..Toata lumea m-a iubit, is superb..Am fost plimbat ca o starleta, mi s-au facut fotografii cu un dj faimos, o fetita cu ochii albastrii si fara doi dinti (cred ca e o moda pe planeta asta sa ai ochii albastrii si sa nu ai doi dinti!) a avut grija de mine.

In Poiana mi-a fost frig dar s-a gasit o solutie - M m-a ancorat de manusile ei si am avut spatele asigurat; am urcat cu un fel de cabinutza intesata de tineri inalti si aratosi, pana sus in varf de munte. Era un domn extrem de interesant in telefericul asta..hmmmm..Iamy-iamy..Ah! Pardon! Am fost regalat, atat va spun! Familia prietena m-a adoptat numaidecat, M era prea "ocupata" cu nu stiu ce aparat foto..Mda..fetele astea..

In camera de hotel am avut parte de o experiente extrem de stranie, un fel de joc al picioarelor, trei bunese m-au chinuit ingrozitor, nu stiu daca felul in care imi schimbasem cureaua avea vre'o legatura, dar ..Duamne ce chin!!

Serile mele cu M si noptile noastre au fost insa de neuitat. Am dansat si ascultat muzica, biata M cred ca este cam nebuna, a vorbit cu mine tot timpul, m-a amenintat ca imi va desena alta gura, cica a mea e trista si ea nu accepta un companion depresiv si frustrat..Hellooooo!!
Mi-au pus un fes ridicol pamantean, dar rosu! Nu pot sa fiu mai putin fashion doar pentru ca aici este ZAPADA..am mers cu sania, am tinut eu insumi haturile, am patinat si am fost tarat pe falsa gheata, eram tot o crusta..Mica Maria! Ea ma iubea, ea ma chinuia. Printesa Luna Plina mi-a asigurat confortul si transportul! Sunt poet! Am facut ingeri in zapada, am mers cu sanii trase de cai fiorosi!!
Cica am o gura ca o linie subtire neagra..Care ma face sa par trist..Eu?! Frustrat?? Si depresiv??Asa ca le-am aratat cum ne distram noi in lumea noastra! Am stiut sa fiu si funny! M-am urcat intr-un copacel si am imbracat-o pe mica Marie in zapada!
Seara de Revelion a fost cam ciudata, nici macar nu am avut timp sa ma pregatesc! M a fost prea ocupata ca sa ma bage in seama, ea este oricum cea mai importanta..Puah! Pamantenii astii is asa de plicticosi!
Glumesc, sunt ok. Unii din ei.
Sunt Loola. Sau Ciooci sau Mooci, care cum doriti. Sunt un GETit de toata frumusetea si sunt al unei singure femei biologice de pe planeta asta, zisa M.
O femeie care imi va descoase gura si ma va face "fericit" ..ce notiune...habar nu au pamantenii cum e cu fericirea..
Heloo!!
Sunt superb!

Un comentariu: