miercuri, 19 decembrie 2007

Calm de seara si lista cu liniute despre 2007-le de pana azi


Am avut 16 proiecte, "Viata e o calatorie" mi-a schimbat existenta si viziunea asupra lumii (lumea mea, desigur!).

De cand am 30 de ani si pana fac 31 tot ce mi se petrece este revolta mea fata de ce am facut pana in 30 de ani.

Drept pentru care nu imi refuz nici o bucurie. Mai e pana la dead-line!

Am calatorit ceva anul asta, am descoperit locuri care au devenit spectaculoase numai pentru ca am avut langa mine oamenii potriviti.

M-am bucurat de niste prieteni speciali, am atatea gasti intre care ma impart cu greu si totusi am zile in care vreau sa fiu singura, ca mi se face dor de mine.

In zilele alea scriu - proiectul meu implica 12 femei.

Cand o sa fie gata o sa pot sa ma apuc de altceva din care sa iasa si bani zic.

Am facut poze bune anul asta, desi de ceva vreme nu mai simt nimic si nu mai pozez..o sa imi reviu eu miraculos.

Am socat o armata de femei indragostindu-ma over and over. Si atat.

Am baut si ras ca la 18 ani, am dansat si am facut investitii majore in incaltari si genti.

De haine nu mai vorbim.

M-am razboit cu cel care acum un an imi era cel mai apropiat om sufleteste, de la dragoste la ura e un pas mic pe care noi il facem la cateva zile..dar cat timp nu ne zmulgem parul suntem ok.



Ce vreau sa fac in 2008 ?

- sa ma urc in avion si sa zbor la Dona la Chicago
- apoi sa ma opresc la Monica in Scotia
- de la Monica sa ma opresc la Zurich, Mihut - daca ma mai vrea de oaspete
- de la Mihut sa zbor la Ruxa-Puxa la Praga si sa sarbatorim ce am pierdut in anii astia
- de la Praga sa ma opresc la Budapesta si sa il prind acolo la munca pe BojeMoi si sa il cunosc pe marele artist (maestrul)

Apoi vreau sa vin acasa si sa dorm cateva zile, sa plec in Ibiza cu Adalex 1 saptamana, sa vina ziua mea, sa plec in Thassos, sa vina nunta sora-mi si sa dansez pe mese si apoi sa ma linistesc putin. Din punct de vedere financiar unele din dorintele de mai sus nu is chiar realizabile..Dar pentru ca pot sa visez, visez.

Inca nu am inotat cu delfinul, nu am vazut un desert si un ocean. Inca nu am apucat sa fac un copil si sa fiu sincera cred (mai nou) ca copii se fac cu cap ( nu numai cu sex) si implica doua capete. Daca se poate unul responsabil, ca pe ala in nori il am eu.

(Nu am scris nimic de dragoste si de licenta, ce ciudat. Cred ca astea is ale doua domenii care in acest moment nu isi fac loc intre atatea zboruri. De dragoste numa' de bine, de licenta numa' de rau. )

O sa fac un biletel in care o sa imi scriu dorinta, Ina zicea sa cer chestii realizabile. Apoi il impaturesc si ii dau foc. Si apoi ma concentrez tare de tot, ca in filmul ala THE SECRET si Legea Atractiei va aduce totul la mine! Iupiiiiiii!!

4 comentarii:

  1. Daca vii incoace, iti gasesc eu personal un delfin sa inoti cu el. Seriously!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce imi trebuie de fapt? Viza? Invitatie? Ar putea sa fie un singur plan pentru jumatatea anului 2008 - America o saptamana. Hm..Unde zici ca aduci delfinul? Acasa? Am loc in cada cu el?? I mean..ARE U SURE?? Sa verificam zboruri zic..cu vaporul nu as putea sa viu? Ca de avion mie imi este frica atata drum..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce trebuie de fapt? Bunavointa, asta trebuie! Apoi om vedea noi, imposibil sa nu se poate inota cu delfinii pe-aici pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Darling, cu vaporul s-ar putea sa faci vreo 2 saptamini:), asa ca urca-te in avion si du-te cu capu'n nori... I love flying! Have a safe and great flight:) (Din cite stiu eu, ai nevoie de o invitatie, usor de obtinut(de catre gazda) de la un notar. Am trimis si eu o invitatie, vara trecuta si asa era regula atunci).
    PS: Mie imi plac chiar si turbulentele:), abia mai ies din amorteala fesele nebunele:)
    PS: eu nu am cine stie ce dorinte pe 2008 si nici nu imi place sa imi fac planuri clare...I just go with the flow...dar de visat, visez de cind ma stiu la cai verzi pe pereti, sint moarta fara vise-fantezii:) Adios:)

    RăspundețiȘtergere