joi, 17 mai 2007

La Gigi la taverna

(acesta este uriasul papanas:)) se pare ca mai sunt oameni ca mine, din astia care fac poze la mancare:)
Am mers la masa aseara. In Tineretului pe strada Piscului exista la parterul unui bloc, o terasa. Totul arata nou si bine, mese destule pentru oaspeti, servire impecabila, mancare bunaaaaaa, portii mari si bun si vinul casei. Locurile bune e clar ca sunt usor "pitite". Am trecut pe langa terasa asta de o multime de ori si habar nu am avut ca exista . Poze stilizate cu piratul din caraibe si cu Florin Calinescu pe pereti, flori naturale in glastre si ghivece, mese si scaune de lemn..ce sa zic..foarte frumos si de mers acolo. Alte detalii: preturi decente, multe optiuni pentru gusturi variate ca si feluri de mancare, deserturi uriase (papanasi, clatite, etc). Ce au mancat unii si altii si au zis ca e bun: tigaia picanta - o minunatie; ciupercile la gratar - foarte bune; salatile de nota 10 (greceasca si bulgareasca, mari de tot); cascaval pane; ficatei (au multe feluri si sunt deliciosi); snitzel - mare si in diverse cruste, de porc si pui; un urias cordon bleu cu ciuperci in el, inotand in cascaval topit; pastele - carbonara de nota 10...si am putea continua pana dimineata, cu bala curganda si asteptand sa ne intoarcem acolo la o masa:))

E bine sa mergeti fara masina, ca sa puteti servi un vinisor. Oricum locuri de parcare nu prea am vazut.. Asha..A durat cam 10 minute pana ne-au adus mancarea. Apropos, cartofii sunt din aia, ca la mama acasa, adica naturali, smantana e grasa si buna. Painea nu mi-a placut, caci era o chifla..Cred ca se putea sa aiba o paine de casa, s-ar fi potrivit mai bine cu locul:)


TAVERNA LA GIGI. Adresa: Str. Piscului nr. 16 (colt cu Bdul. Tineretului) Telefon: 331 07 50 / 0788 472 725

Un comentariu:

  1. Nu pot decat sa fiu de acord cu tine. Mergeam acolo si acum 2-3 ani,cand nu arata chiar atat de bine,dar mancarea era la fel de buna, merg si azi si ma simt ca acasa deci chiar merita nota 10.

    RăspundețiȘtergere