joi, 5 aprilie 2007

Am gasit, am ras si voi sa rada si altii!!

RACUL
Simbol: racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascuns. Intortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.
(unde nu cred eu ca e adevarat, nu schimb nimic, unde e adevarat..punctez:)))
Element: apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii lui care te trag spre o gaura neagra. In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.

Calitate: cardinal. Adica e lider, mai exact campionul absolut al santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.

Guvernator: luna. Un personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tau. Lunatic-sarit de pe fix. Practic, un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.

Activitate preferata: vaicaritul

Carte preferata: Ghidul martirului

Model in viata: Eeyore, din Winnie Pooh (HAHAHAHAHAHHAHA)

Idol romantic: Carmen

Slujba ideala: victima cu atestat

Prima intalnire ideala: mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.
Fraza stereotipa: „dupa tot ce am facut pentru tine...”

Fraza de agatat: „mananci si aia?”

Parte a corpului: pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martir vrednic

Zona erogena: pieptul. Barbatii obsedati de sani si femeile gen Laptaria lui Enache sunt nascuti in Rac. (unde nene??????)

Stil romantic: codependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi

Ciudatenie sexuala: plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu (NU ESTE ADEVARAT. AIA CU PLANSUL! CU ORGASMUL...Nu comentam)


- sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni

- sensibil, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta

- daca iti da prin cap sa ramai cu un Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita

- majoritatea sunt timizi in public, mai degraba un tip casnic

- speriosi, ii inspaimanta si propria lor umbra (sigur ca da!)

- iritabili si nu logici. Sufera de sindromul „toata lumea conspira impotriva mea”. Sunt nascuti incapabili sa gandeasca rational

- cearta-te cu ei si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine.

EA

- e blanda si grijulie. Are un excelent simt al umorului si o inima mare si plina de dragoste. Cauta un barbat care sa fie fidel, atent si stabil. Viata ei se invarte in jurul tau, al copiilor si al catorva prieteni (HUH? hihihihihiih!)

DAR

- intra in viata ei si o sa fii supus santajului emotional pentru totdeauna

- casa ei e un altar al vietii sale de pana acum. Pastreaza absolut orice are o cat de mica valoare sentimentala: poze, cadouri, servetelul cu care te-ai sters la gura atunci cand ai zis ca mancarea ei este exceptionala...

(asta m-a facut sa rad, si mi-am adus aminte ca am din tinerete o ghinda, mi-a dat-o mie Cristi in parc, in Herestrau, in anul 1998, prin vara..cred ca are si data pe ea scrisa mic-mic)

- pregatita pentru orice fel de urgente. Inclusiv pentru uragane, desi sta in Romania, la Brasov

- E atat de distrata incat nu o sa iti poti da seama daca te asculta sau doarme cu ochii deschisi. O sa verse o mare de lacrimi si o sa isi ceara cele mai umile scuze daca ti-a distrus vreun lucru la care tineai, dar nu o sa stii niciodata daca a fost un accident sau s-a razbunat pentru ca ai venit tarziu acasa saptamana trecuta

- O rontaitoare. Daca ii umpli dulapurile cu dulciuri, o sa fie fericita (who?me??)

- Vrea sa te faca sa crezi ca tu esti seful. Dar ea o sa aiba ultimul cuvant, printr-o serie de atacuri de inima, diverse boli psihosomatice si vizite dese la urgenta la 2 noaptea. Si o sa iti aduca aminte cat de nerecunoscator esti dupa toate sacrificiile care le-a facut pentru tine

- Cand se enerveaza e un amestec intre o regina din tragediile grecesti si un santajist sentimental ordinar. O sa te faca sa te simti ca ultimul criminal prin poza ei de victima

- Madam Rac pare foarte inofensiva la suprafata. Unii dintre criminalii in serie par la fel. (am ras de am murit!!)




Racii au nevoie de siguranta

Alinta-i cand sunt deprimati

Incurajeaza-le simtul deosebit al umorului

Aminteste-ti ca sunt foarte draguti inainte sa sara la gatul tau

Iau foc daca le alimentezi ipohondria



Cum se inteleg cu altii

Pariaza pe: Taur, Leu, Scorpion, Pesti

Doar prieteni: Capricorn, Rac

Trage-ti un glont in cap acum: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator

Oaia neagra: Fecioara

Un comentariu: