duminică, 5 septembrie 2010

Moi

As fi putut sa scriu niste chestii asa, ca pe vremuri. Cu zvac. Dar n-am zvac. Am invatat sa refulez verbal, des, in directia corecta. Precum un pisoi in calduri, tasnesc lichid veninos apoi ma intorc blanda intru mangaiere, catre oamenii pe care nu i-a spurcat jetul. E bine. Refreshuitor as zice.
Am uitat lucruri. Am uitat ani din viata mea. Si oameni. Probabil ca nu mai e loc in mintea mea.
Sunt fermecata de viata asta noua si nu imi permit decat sa visez timid la iubiri imposibile. Dar, vai ce bine este. De exemplu am o pasiune noua pentru un domn. Ne vedem zilnic. Nu vorbim niciodata..Doar ne privim. Eu il privesc de la mare distanta. Sunt mandra de el, il vad zi dupa zi cum se lupta cu propriul trup. E un exemplu de vointa. Eu sunt doar un observator discret..Pasiunea mea pentru omul asta nu e o pasiune amoroasa, sa zicem ca e asa..ca in copilarie. Aleg sa imi placa de tipul asta asa cum imi placea de Dave Gahan. Vreau sa stau acasa acesti 2 ani, sa o vad pe Kate devenind OM. Vreau sa descopar cu ea lumea asta noua, pe care eu cumva am uitat-o. De exemplu am aflat multe despre mine in vara asta..Uitasem multe despre mine..Imi doresc de fapt sa cresc cu ea, inca o data..si da, imi mai doresc inca cel putin un copil.
Mai nou mi-am dat seama ca vreau sa fiu nevasta cuiva. Suna bine "sotul meu". De ce sa ii zic Iulica in loc sa zic "sotul"? Pe vremuri faceam lista, cum sa fie copilul, cum sa nu stiu ce..Acum o sa facem o lista (inca una) cu sotul. Ma lovesc epifaniile si e pacat sa nu le scriu, ca uit. Varsta..

Sotul meu trebuie sa conduca. Masina. A lui. A mea e a mea, o conduc EU. Masina lui e mai mare. Ca de aia e BARBAT.
Sotul meu are prieteni. AI LUI. Ai mei pot sa devina ai nostri, caci ai mei sunt oameni buni si cu inima mare si deschisa. Si ar iubi pe oricine iubesc eu, daca acel oricine ma iubeste inapoi. Dar m-as bucura sincer ca sotul meu sa aiba si el saracul om prietenii lui si aia sa fie oameni buni, la fel ca prietenii mei. Caci eu tare mult imi iubesc prietenii si nu i-as pierde pentru nimic in lume.
Sotul meu VREA sa mergem in Grecia o data pe an. Nu vrea, nasol. Clar NU E SOTUL MEU. Nu refuz nicio alta tara, dar Grecia vine la pachet cu mine si Kate si sa moara bibi daca renunt eu la acest pitic pentru un sotz.
Sotul meu gateste. Inoata. Nu fumeaza. Nu MAI fumeaza?! Hm..Bine. Sa fumeze. Tigari de foi. . Am zis, am zis. Mananca orice, bun sa fie.
Stie sa puna o priza. Sa dea cu lavabila. Sa miste surubelnitza intr'un surubel. Stie sa joaca tenis cu piciorul. Se uita la meci numai cand joaca nationala. Si poate sa fie fan formula 1, caci si mie imi place.
Sotul meu e calm. Rar. La munca la el.

Mai vorbim la anul despre el. Nu de alta dar am vaga senzatie ca am mai scris alta data despre domnul asta si am uitat ce:))

Ma uit la BABIES, documentar 2010. Uite frate cum traiesc picii aia cu pisic, cocos, capra in casa, cum beau apa din rau si nu mai face niciunul bube pe corp si nici nu patesc nimic...

Un comentariu:

  1. Am vazut si eu documentarul cu pricina si mi-a placut foarte mult. Pina la urma toti bebelusii cresc la fel oriunde s-ar afla..

    RăspundețiȘtergere