miercuri, 9 decembrie 2009

Saptamana 24 + 5 zile cu K


Am inceput sa iau calciu si magneziu pentru ca nu am prea mai dormit in ultimele nopti din cauza carceilor. In afara de cele doua pulpitze, mi se mai pun carcei la mana, sus. Very strange..Asa ca am fost din nou la doctor si ne-am cautat. Suntem ok in mare, doar ca sunt niste mici issu-uri cu placenta care e destul de jos pozitionata..adica dupa cum zice inteleptul internet exista sansa sa nu nasc natural asa cum vroiam eu:( Cica daca nu as mai face niciun efort, daca nu as mai lucra si m-as proteja mai tare, placenta s-ar putea "repozitiona" in saptamanile care urmeaza. Cum de la munca nu am cum sa lipsesc, oi vedea ce si cum facem cu treaba asta. In rest ma mai chinuie maselutza de minte si o gingie inflamata, alta treaba destul de frecventa cica. Asa ca iata ce surpriza! Nu am nimic iesit din comun, ceva ce nicio alta gravida nu are:))
Sunt doar extrem de obosita si ma simt si mai rupta de lume de ceva vreme incoace. Nu am o depresie pentru ca nu am timp de asta, dar nu vreau sa ma vad cu oameni, sa vorbesc cu ei, nu vreau nimic de fapt. Decat sa dorm si sa nu ma mai chinuie carceii..
Mai am de facut inca o serie de analize care vor zgudui destul de bine firavul buget, o sa le fac saptamana viitoare pentru ca daca le fac saptamana asta nu ies cu siguranta ok, la cat sunt de obosita:(

Un comentariu:

  1. Fara depresie cat e bebe in burta!
    Doar nu vrei un bebe deprimat, care sa ajunga sa mearga la terapie (ca mine)!

    RăspundețiȘtergere