miercuri, 16 septembrie 2009

A doua eco a lui BB

Bai copilul meu este yogin. Asa statea in the womb, in maxima concentrare, cu picioarele imbarligate, ascunzand sexul..deci nu stim inca treaba cu sexul lui BB, stim insa ca are un nas de 3.5 mm, are cate 5 degetele la fiecare manutza, are un torace simetric, un cap frumos si 148 de batai pe minut. Rapid BB nu?
Ta'su a zis ca e copilul sfios, ca de asta nu ne-a aratat sexul. Eu nici nu mai voi sa stiu ce vrea copilul sa fie. Sunt multumita ca are totul frumos si normal, nu inteleg de ce ma tot doare burtica si mai ales..nu inteleg de ce s-a zbatut asa rau cand mi se facea ecografia..BB e punk. Am zis eu.
Am racit duminica, mananc lamaie multa cu miere, mi-e somn rau de tot si azi m-am suparat ca o fraiera pt ca nu am fost atenta la programare si era cat pe ce sa ratez eco..
Cumva am prins toate stopurile pe rosu, apoi drumurile erau in lucru..si am plans pentru ca m-am simtit iar singura pe lume..desi bebe e acolo si e cuminte si el nu imi face rau..
Sunt o retarda care lasa orice sa o atinga:)
Maine la 7 30 ma duc sa mai dau niste sange. Sper sincer sa imi mai sparga nimeni venele..apoi mai avem o saptamana pana mergem iar la dl dr...
Mi-e dor..de noi.

Un comentariu:

  1. copilul e mai bine decat tine, el te ajuta sa treci prin toate, tre sa il ajuti si tu. gata cu plansul, arboram steeagul veseliei ca doar o sa faci un copil, femeieeeeeee:)))

    RăspundețiȘtergere