miercuri, 20 mai 2009

Ex-istand

Am o nelamurire vis a vis de ecsii din viata mea. Cum de ei ma pot suna zi de zi, putem sa vorbim civilizat, sa ne vedem la cafea si eu sa nu ma simt deloc vinovata? Cum e oare posibil sa ma duc la petreceri cu iubirile lor noi? Cum pot sa fiu prietena cu nevestele lor?
Hmmm..
Nu mi se pare nimic ciudat, nu fac nimic rau..dar ce crezi?! Nimic nu ma scoate mai tare din minti decat constientizarea existentei ex-elor celui de langa mine.
Si aci mi se bat chestii cap in cap..
Cum era aia cu "ce tie nu ti place, altuia nu-i face?!"
Adica e ok ca eu sa ma hahai cu ai mei, dar nu e ok ca el sa se hahaie cu ale lui. Desigur ca nu e ok!
Pentru ca eu nu am incredere in foste. Dar am in fosti!
Din nou Simona o sa imi zica: bai tu ai ceva cu femeile, e clar. Eu o sa ii spun ca nu am..nu cu toate. Nu am nimic cu fostele femei ale fostilor mei. Ele sunt ok.
In goana mea catre maturitate si responsabilitate in cuplu, ma impiedic si cad lata pe un asfalt negru care ma face neagra la randul meu si uratica. Urata ca o maimuta..Ravasita de sentimente contradictorii, incerc sa imi fac ordine in ganduri si sa inteleg ca de fapt nu am nicio problema, ca nimic nu este important de fapt. Ca importanta sunt eu. Aia din centrul universului meu. Din pacate universul meu e urias si las destul de des alte planete sa intre si sa se ciocneasca cu planetele mele..multe, mici si colorate ca niste pilule pe care sunt desenate coroane de regi si smiley.

E totul atat de roz si verde si albastru. Din pacate nu am incredere in nimic si in nimeni. Si poate vor trece luni de zile pana cand o sa cred ca oamenii sunt corecti. Sau poate il voi crede mereu pe tata care o sa imi spuna razand ca toti barbatii sunt niste jigodii..si mai zice tata una buna "beliti ochii tata"
In timp ce scriu ex-ul meu favorit imi spune ca usor, usor o sa imi treaca toate. Mai zice ca sunt rea, ca poate al meu e la fel ca mine..
Si cu el eram rea, dar el era bun si ma lasa in pace. La cat de rea eram, zice el "mai bine ca nu te-am bagat in seama ca acum aveam riduri si par alb".
O sa fiu buna. Ca sa nu albeasca cumva domnii inainte de vreme si sa nu ii mai placa fostele:))

4 comentarii:

  1. Aia cu "ce tie nu ti place, altuia nu i face" e buna tare,dar cu increderea in foste si in fosti..hmmm..e cam nasoala,nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu tre sa fii tu buna pt ei, ei tre sa fie buni pt tine. aici e diferenta.o femeie care e buna nu e apreciata de unul rau:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Irina - hahahaha! Pai da, am incredere in fosti! Mai ales ca al nostru a fost un model:))Crezi ca traumele cu lipsa de incredere in oameni au o radacina bine-cunoscuta noua?
    @Del - cica eu sunt rea oricum. Desi fac eforturi sa compensez, sa stii:))Adica eu as pune asa in balanta: rea de gura (tare in gura), isterica, etc versus f.draguta, loiala, harnica, cuminte..
    si MODESTA!!! nevoie mareeeeeee..

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca traumele astea s au inradacinat prea tare..mama lor..cum naiba scapam de ele???

    RăspundețiȘtergere