vineri, 30 ianuarie 2009

Leapsa de la Zuzu

***Ce îti place sa faci atât de mult încât ai plati pentru asta?
Sex?! Hahahahahah! Glumesc. M-am blocat. Nu stiu ce imi place atat de mult incat sa platesc, pentru ca platesc zi de zi pentru ce imi place..
As plati sa pot avea o mica adunatura de bungalouri pe malul garlii, de vale de supermarketul din Skala Rachioni. Numai 150.000 euro. Daca stiti pe cineva care mi-ar da banii astia, eu i-as da pe toti si m-as muta maine acolo si as face hotelarie, spala lenjerii, as gati pentru oaspeti..

***Daca ai afla azi ca mai ai de trait exact 5 ani, ce ai face începând de mâine?
Pai mai..nici nu stiu cat mai am de trait. Pot sa mai am 3 ani. De aia plec la vara, nu? Dar, daca as stii ca mai am de facut 5 ani, as face fix ce fac acum, cand nu stiu cat mai am de trait. Traiesc. E adevarat ca o frec masiv, ca nu imi fac de cap, dar ma strange "demnitatea" intr-o menghina de aia nu ma depravez intens. As da mai multe cadouri cred, ma refer la multimea de haine pe care nu le port, la cduri pe care nu le ascult, carti pe care le-am citit si as vrea sa le citeasca si altii. Maine ..pai maine m-as apuca sa vand chestiile de valoare. Nu mai am job, salar deci trebuie sa vand tot ce are oareshce valoare ca sa am cu ce sa plec. Caci da..m-as cara rapid! Cum unde?! Pai in Africa sau Asia, sase luni cu pitici care vor sa invete orice i-as putea invata. Aia 5 ani pe care ii mai am de trait nu sunt din cauza de nicio boala care se ia, nu?! Macar atat cer! Sa fiu sanatoasa inainte de a o mierli..Multumesc.

***Daca ai câstiga un milion de euro neimpozabil, ai continua sa faci ce faci acum?
Nu. Desigur ca nu as mai sta acasa ca un parazit care se viseaza in studentie! Pai mai zisei, 150.000 euro e casa de pe malul marii. Masina de plata - inca niste miutze. Un fond de pensie pentru ai mei si sora-mea. Un cont pentru fiu-miu+fie-mea (speram sa ne reproducem curand cumva). Apoi..plecam in lume cu banii aia si facem cum a facut doamna aia pe care o interpreta Demi Moore in filmul Flawless.

***Peste 15 ani, ce ai vrea sa scrie pe prima pagina despre tine, în cel mai important ziar din tara?
- Cand o sa am 46 de ani..hm..Pai ziarul vreau sa fie unul de oameni seriosi. Sau o revista de muieri vreau. Vreau un reportaj, poze cu mine si plozii, eu sunt in pantaloni scurti kaki, bronzata, picii la fel. Suntem murdarei si titul articolului este: O mama care nu se teme de primejdii (hahahaha, mama heroina). V-ati prins nu? Eu am plecat cu milionul de euro, nu am murit dupa 5 ani, si ma duc cu tot cu plozii dupa mine in lume, si stam acolo si vietuim cu oamenii. Si da, am si un barbat dupa mine, si da, este frumos la fel ca absolut toti barbatii pe care i-am avut alaturi.

***Ce vrei sa spuna prietenii tai despre tine la ceremonia ta funerera?

"Baba asta nu ar fi vrut sa moara niciodata. A crezut mereu ca un vampir frumos o sa se indragosteasca de ea si o sa ii daruiasca nemurirea. Ca sa aiba timp sa invete, sa treaca peste epoci, sa cunoasca din ce in ce mai multi oameni. Baba asta a visat imens. Si a fost o fata bunaaa..Rea de gura, dar bunaaaaa"

***Dar pe piatra ta funerara ce vrei sa scrie despre tine?

Aici nu e nimeni, aici nu odihneste nimeni. Caci spiritul meu e liber si va vegheaza, deci: PARTY ON!

***Când erai mica ce le raspundeai celor mari la întrebarea: Tu ce vrei sa te faci când vei fi mare?

Ei asta-i buna! La cat papagal aveam era clar: avocata!

***Ce ai face, daca ai sti absolut sigur, dincolo de orice dubiu, ca este imposibil sa esuezi?

As tot incerca, over and over.

***Ce ai vrea sa le spuna copiii tai nepotilor tai despre tine?

Muna? Munica-bunica? O nebuna e bunica voastra. Asa e de cand eram noi mici. Ne-a carat prin lumea intreaga dupa ea..Ne-a innebunit cu piticeii ei, cu cartile ei. Femeia asta si-a retrait copilaria odata cu noi.

***Daca ai putea acum sa te proiectezi în viitor, în ultima zi a vietii tale si sa îti iei un interviu, care sunt alea 3 întrebari pe care ti le-ai adresa?

01. Ai vre'un regret batrana doamna?
02. Ai vre'un pacat ingrozitor de marturisit? (baga repede ca pana vine popa eu intregistrez si pentru spovedanie dam play)
03. Ce vrei sa faci acum, pe ultima suta de metrii?

Leapsa merge in viteza la Dona, Miki, Anda, Lumi, Andreica-mica, Delia, Amalia, Monica. Ina a primit de la Ana asa ca s-au scos:)) Cine mai citeste pe la noi e invitat sa se bage ca e o leapsa fun:)

6 comentarii:

  1. Cool!!!
    La Skala Rachioni vin si eu, da?! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Duh!
    Ti-am raspuns la intrebari... totusi.
    Vezi aici:
    http://amintiri-de-copilarie.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. grrrrrrrrrrrr!!

    eu ma distrasem la ce citisem aici, da? acum am o datorie! pffooaaa...

    si am si uitat de ce vroiam sa ma leg!

    RăspundețiȘtergere
  4. ioi, mi-e somn, nu am inteles nimic cu indienii si fusta aia desi am vazut niste unii dandu-se de pamant, acum doua zile, si acum dau si de leapsa. maine e bine, nu? haida, ca e bine si mai tarziu, haida ca stiu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Raspund si eu dar zilele astea nu mi-e bine deloc. Cum imi trece, cum scriu.

    RăspundețiȘtergere