luni, 15 decembrie 2008

Ciao, Michela

Am primit din greseala o scrisoare de amor de la un domn care dorea sa trimita mail altcuiva. Am dat cu copy paste aci, insa am apucat sa ii spun omului ca a gresit, mi-a scris inapoi si am sters, ca nu se face..Tipul asta parea ca a suferit destul de nasol si acum, pentru ca fata vroia ca ei doi sa fie amici, el ii scria ce a simtit. Frumos, frumos de tot. Cum ar scrie o femeie..ca eu nu m-am gandit ca masculii scriu asa..

Asa sa fie dragostele?

Ca sa stie mandrele, povestea e asa: ea e casatorita. A avut o aventura cu el pret de sase luni, apoi a disparut si s-a intors la sotul ei. A dat un semn, la un moment dat. Apoi i-a scris lui pe mess. Femeia..nu se astampara frate! El a decis sa fie amic, insa nu inainte de a ii zice cateva. De bine toate..Off..

(ia zi Pisi - stie el care - e bine asa un pic de siropel? Ca vazui ca vinzi trabant:)) Dau cu copy-paste?)



4 comentarii:

  1. a devenit un laitmotiv povestea cu femeia casatorita, tentata sa calce stramb...sau barbatul, dupa caz, adica am vazut/auzit atatea povesti de felul acesta, cel putin in ultimul an, incat ma intreb :ce se intampla oare cu noi??? care mai e normalitatea? care mai e fundamentul unei casatorii? si cum se poate pastra ea, frumoasa si curata? ca eu n-am reusit...dar sunt intrebari retorice, in mare masura :(

    si...am avut norocul sa citesc multe si frumoase scrisori(sau mailuri) de dragoste ale unor barbati...pot sa scrie, cu sufletul...

    zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred ca e chiar un calcat stramb. in fiecare relatie se duce naibii chimia dupa o perioada. daca is amandoi smart people, daca mai e un copil sau doi..daca, daca - si-o mai pun in targ, isi ridica palaria si merg mai departe. adica nu strica relatia cu sotul/sotia numai pentru una, doua, trei aventuri. caci zic eu - te ai insurat, mergi mai departe. daca vroiai sa curvasaresti trebuia sa ramai holtei. asta-i valabil pt masculi. la dame e mai complicat caci femeia care inseala e curva. si cu asta am zis tot. insa si femeia e ok, lasa asa, sa se culce fiecare cu cine vrea. dar sa revie acasa la famelie:))

    RăspundețiȘtergere
  3. pfffffffffffff!!!! sa ma trezesc atat de tarziu incat sa nu mai vad ce a zis si sa crap de curiozitate?!?! si cum adica ai apucat sa ii spui ca a gresit si ti-a scris inapoi si ai sters? ca nu se leaga. adica e drept ca nu se face, dar asa sa te mustre constiinta, sa stergi si sa u mai vad eu? am POFTE sa citesc aia, daca ma-ntelegi! ACUM!!! (pana acum asta cu poftele a tinut. nu poti strica totul! :D)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu , nu , nu...nu se poateeeee...avem scrisorica si nu o dam la Racnetul Carpatilor (macar cu numele schimbate)? Mamaaaa...ce mai telenovela iesea...ce trafic pe site...ce audientaaa! Ce discutii aprinse! Ai fi eclipsat forumul ala unde se discuta d'astea...eva.ro parca-i zice.
    Sunt dezamagit!

    RăspundețiȘtergere