joi, 6 noiembrie 2008

In alta ordine de idei..

Saptamana asta am vazut primul film 3d din viata mea. Nice. Am fost la concert la Róisín Murphy si m-am vazut cu un baiat care ma face sa rad. Am plans de doua ori pentru ca am facut ceva gresit fara sa stiu ca e gresit..Am reusit sa ma fardez in masina, sa imi tai unghiutzele, sa ma schimb de haine. Daca reusesc sa ma spal pe cap si sa fac sex in timp ce stau in trafic, daca mai prind si neste wireless si intru pe net la volan cred ca pot sa ma mut in micul Bubu.
Azi am mancat din nou paste quatro formagi si m-am bucurat ca toate trec daca te vezi cu antidotul necazului - prietenul care te lasa sa aberezi si mai face si misto de tine in timpul asta fara sa te supere. M-am mai ras cu Margaretele nebune care ma folosesc ca intermediar intre ele, am vorbit cu fetele mele la telefon si sambata o sa fie ziua mea de nume. Ah! Si in rest sunt bine. Doar ca nu apuc sa vad niste filme cu care sunt restanta.
De fata asta - Róisín Murphy - ce frumoasa..Ce energie. Ce de energie am pierdut plecand in GRecia fix cand era festival in Bucuresti..Las' ca nu intrara zilele in sac. E timp pentru toate. Ma culc. Sunt asa de ocupata ziua ca nu am timp de nimic. Uite ce frumos, la MTV la premii, live ne canta Duffy..Yee, yee, yee..(yeah adica:))

2 comentarii: