marți, 11 noiembrie 2008

Decizatorul

Ati vazut vreodata cum arata un "decizator"? Este ca o bila de biliard, un 8. O bila neagra. Iti pui o dorintza, "freci" bila si apoi o intorci invers.
Decizatorul imi zice ca raspuns la "Plec in Thassos de sarbatori?" GO FOR IT!
Faza este ca daca "frecam" bila acum cateva saptamani mi s-ar fi parut foarte buna sugestia, insa ieri nu m-a miscat deloc:( Sa fi murit dragostele subit?
Fata mea blonda e plecata departe si nu a avut nevoie de un "decizator" ca sa zboare pana la omul pe care il iubeste, eu frec o bila si am dubii ca bila e normala in cap..
Intre timp m-am intors la ale mele, ocupata cu munca. Oamenii apar si dispar in viata mea si nu simt lipsa nimanui care a trecut ca o comeata fara sa lase macar pulbere de stele in urma.
Astept sa vina Dona acasa si sa ne simtim ca si cand nimic nu s-a schimbat, ca si cand nu au trecut aproape 10 ani de cand intram in birou la Alma si Serban imi intindea un mar.
Paradoxal, e nevoie sa zboare cineva de la mii de km ca sa ma vad cu niste oameni care au ajutat la evolutia mea, niste oameni pe care i-am iubit asa de mult candva..Si ei sunt la fel de ocupati ca si mine de fapt. Ah..ce chestie..Andi, my captain nu m-a sunat sa imi zica LMA. Unii te uita si descoperi ca altii la care nu te asteptai isi aduc aminte de tine cu drag. Frumos.
In alta ordine de idei imi este somn ingrozitor. Somn si foame in continuu. Si nu, nu is gravida:)) Nu reusesc sa termin Visul Cassandrei desi ma culc cu Woody Allen de doua nopti..
Ma duc sa mai frec bila neagra sa vedem ce mai am de decis:)

4 comentarii:

  1. aha, deci ca sa ti se implineasca o dorinta trebuie sa freci o bila(da' oare de ce tocmai neagra acuma:) si Voila! Dorinta s-a indeplinit...bine, ia sa caut si eu o bila, sa vedem daca functioneaza la fel:) te puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. @ina - nu te radea, ca tocmai ce am frecat iar bila si mi a zis ca tre sa plec!

    RăspundețiȘtergere
  3. tre' sa vezi ultimul film al lui woody allen: "vicky, christina, barcelona"!neaparat!

    RăspundețiȘtergere