joi, 13 noiembrie 2008

Reciclati, reciclati

A inceput campania electorala de ceva vreme, cutia postala e plina de hartii, toti vecinii scot flyerele si le arunca pe jos. 
Iata super idee la Dan Dumitrescu. 
Care aveti acasa cutii de pantofi de carton si vreti sa ajutati, mergeti Sambata si Duminica de la 12 la 2 in Herastrau, la intrarea de la Arcul de Triumf. Dan va fi acolo si va strange cutiile pe care le va pune in scarile de bloc pentru a colecta pliante si pentru a le duce la reciclat. Orice ajutor e bine venit, deci sus pe bicla si haideti sa haidem. 

Luna de hartie iubeste copacii si a invatat sa nu mai strice hartie:) Nu mai arunca pe jos, nu mai ia 100 de pungi de plastic de la supermarket caci are o geanta mare frumoasa de panza, cu putin sclipici :P

(Eu de cateva minute ma uit la 6 cartonele prinse intre ele cu un bumb de plastic. Bogdan Olteanu si-a facut nu flyere ci un fel de carticia de buzunar. Verde. Asta dupa circul cu falsa campanie in care se parea ca acest domn sustine minoritatile sexuale. Cred ca mai mult succes ar fi avut la vot daca in loc sa distruga atata hartie ar fi sustinut "pe gura" minoritatile, parerea mea. Las' ca merge si asa! Ce atata tam-tam cu salvati padurea?! 6 bucati de carton inmultite cu cateva mii de flyere-carticica, cui ii pasa?! Mai cresc copaci, nu? Pana peste patru ani e vreme. )

Intre timp RECICLATI. Mai tine cineva minte ca pe vremuri duceam la scoala toate cartile si caietele vechi? Manualele noastre cu coperti de carton..Ce ne mai cocosau..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu