miercuri, 11 iunie 2008

Keep walking

De cateva zile am descoperit cu stupoare ca mi-a expirat permisul de conducere..Prin luna aprilie a expirat, dar boema si senila nu vazuse. Am plecat ieri de la birou si fiind in pantofi sport am decis ca neste mers nu strica la gambe. Si am mers. Cotroceni-Berceni=doua ore. As fi putut sa plec din tara in aste 2 ore..
Imi prieste lipsa masinii, insa ma ucid formalitatile dobandirii unui nou permis. Cica in 10 ani mi s-au mai stricat din treburi si e musai sa refac analizele. Alta dixtractie, alt mers pe jos. Nu ma pot sui decat in metrou, si ala mi se pare neincapator destul de des. In dimineata asta am purces la drum pe la 8. Am vrut chiar sa ma odihnesc pe o strada si sa va povestesc ca pe Str. Panselelor ma imbata miros de tei, insa mi-am vazut de drum cu castile pe urechi si cu ochii in sus, cat mai sus. Pe jos e plin de rahatei de caine, in toate gradinile sunt pisici si am vazut si doua vrabii moarte in curtea spitalului de nebuni:(

Apoi am dat o raita in piata! Cum zicea si Delice: mooama ce tare e in piata nene!! Verdeata si fructe si legume si ..de toate! As fi cumparat multe chestii insa mi-am dat seama ca NU AM MASINA! Si nu am cu ce sa car, si mi-a parut rau de mine ca sunt atat de toanta si nefericita si aeriana si comoda..Asa ca mi-am luat un kil de caise romanesti si unul de cirese fara viermi, garantat. De la metrou mi-am mai luat 3 reviste Geo si asa, cocosata de greutati am pornit spre birou. Unde nu am ajuns decat cu inca o ora intarziere, caci SUPRIZA! La metrou iar dadai nas in nas cu Silvia si Oigen zis dulceatza, cu care m-am si oprit sa mancam neste inghetata la Macdo:)
Cred ca mi-ar placea sa fiu sef. Sau sa lucrez undeva fara program fix..
Btw, nu am rezolvat NIMIC la politie, astia de la Sectia 15 m-au trimis in Iorga pentru pasaport si undeva in Pipera pentru permis. Asa ca mai mergem pe jos putin..pana trece floarea de tei. Mai tineti minte Gura-leului? Floarea aia pe care o strangi de obraji si deschide o gura mareeeeeee? Am tot strans una azi si nimic..Nici Gura-leului nu mai e ce era odata..

7 comentarii:

  1. sa vezi levantica cum e. se zice ca e noua "basina porcului".

    RăspundețiȘtergere
  2. @ perfidius - se mai duc oare garoafe cadou cand mergi in vizita?!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu. iti dai seama ca nu. nici jerberele nu mai sunt ce au fost. sugerez ghivece cu capsuni (arborii) infloriti sau direct pamant de flori. turba de obicei, ca e mai proteic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu pe cinva la Udriste daca vrei sa te ajute cu carnetul...m-a rezolvat si pe mine intr-o saptamana... fara analize si alte nebunii.
    Acu' sa-ti mai zic o faza: primul meu carnet mi l-au furat intr-o noapte in Vama cu tot cu sac pe care evident ca in starea de ebrietate avansata l-am lasat nesupravegheat... :-) Asta se intampla in 2004. Carnetul mi l-am refacut abia anul asta... hi hi hi
    Iar in anii astia am circulat fara, mi-a fost chiar si suspendat pe 3 luni, la fiecare control o dadeam in d-alea "stiti domnule polititst mi-am schimbat gentutza mea de fetita draguta si cred ca a ramas in ea..." sau incepeam sa caut frenetic prin torpedou pana cand zicea politistul, "bine lasati mi-l aratati data viitoare..."
    Dar ca sa revenim, daca vrei da-mi un mail si iti dau nr lu nenea de la Udiriste. ;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetitza, eu n-am permis, nici masina, nici sofer...stiu sa ajung de oriunde oriunde pe jos. Faptul ca nu pot cara multe plase mai tempereaza elanul meu de cumparatoare inraita. In rest, sunt in prezent propria mea sefa si lucrez undeva fara program fix (doar cu neste deadline-uri). Criteriul orarului meu de serviciu este: "sa nu fie aglomerat cu RATB-ul" :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca esti tu mai mare, de unde si impresia ca gura leului e mai mica :)

    eu nu vreau sa ajung sa merg fara masina. nunu! eu o sa am grija cand imie xpira permisul. doar ca acum mi-e cam lene sa ma uit pe el. ma uit putin mai incolo :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Nora - nu mai e la udriste..e la naibii in Pipera,ma duc luni dimineata cu actele in varf de batz! Pana luni stau calma si merg cu metroul..e asa de bine cand e gol..
    @ Anda - sa stii ca am incercat cu RATB, merge ..312 de la Unirii, stat pe scaun, soare, muzica si eu cu cartea in brate..cool..Parca nu as repeta insa experienta la ora de varf..
    @ Miki - nu sunt ma mai mare! Mi-a zis al meu sef ca am 6 ani si el e om serios, nu m-ar minti cu asa ceva!

    RăspundețiȘtergere