luni, 9 iunie 2008

Insomia

Ma simtesc neinspirata. Ultimele doua chestii postate au fost scrise ciudat si nu stiu cine le-a scris caci nu imi suna nicicum. E 1.30 noaptea. Acum cateva ore a plecat de aici fostul meu iubit. De cate ori ne vedem imi lasa un gand in minte: ACUM stiu de ce ne-am despartit! Apoi vorbim la telefon si deseori ma enerveaza cumplit, insa tot vorbim. Mi-a facut observatie ca am unghiile rosii.. Ce au barbatii astia in cap?! Habar nu am ce am avut eu in cap atatia ani..

In telefonul lui figureaza o CIUCI CIUCI. Ei bine, pana aici. Asta e numele meu de alint de vre'o 7 ani incoace. Mi l-a ales sora mea - mi se trage de la o telenovela in care Natalia Oreiro (Muneca brava) ii zicea asa aluia pe care il iubea. Sora mea a decis ca si eu sunt Ciuci asa ca m-a poreclit..Si acum, dupa ce si asta micu' m-a alintat asa 3 ani jumate, iete ca are in telefon o pitzipoanca care nu este CIUCI ci CIUCI CIUCI. Pai futu-i mama ei de treaba, se face asa ceva?!
Este adevarat ca el (fostul) nu este singurul care imi zice asa, caci deh..si actualul fost de curand (oficial) tot Ciuci ma apeleaza (ba chiar Ciucisan!) insa..nu se face. Zic eu. Sa ii zic aleia Iubita, Pui, Tzitzirica, Fata, etc..

Femeile sunt batute in cap uneori (sau deseori..). Am plecat dintr-o relatie pentru ca nu eram fericita, nu mai simtaem nimic, ma enervau toate chestiile pe care mi le impunea dintr-un fel de "over-protective"-ism nejustificat dat fiind ca eu sunt mai mare decat el cu vre'o sase ani..
Acum am enerveaza ca are o pitzi in telefon si ca o alinta cum ma alinta pe mine..Mda. Sictir total. Nu am somn si is total dereglata. Am aflat ca mi-a expirat permisul de conducere de vre'o doua luni..Mergeam ca o floricica si habar nu aveam ca is ilegala..Cica trebuie sa imi refac analizele medicale si ca am de stat pana la un nou permis. Incep maine demersurile si ma voi da intens cu metroul. Exact ce imi doream ca sa termin odata cele doua carti cu care sunt restanta.

Ma bag sa vaz un film si ma gandesc la un nou nume de alint caci Ciuci s-a dat in targ si nu mai este in trend. Sa mi se spuie Miki din nou. Se pare ca nimeni nu stie ca ma cheama Mihaela si ca mi s-a spus Mikitza de cand m-am nascut..

11 comentarii:

  1. hmmm, nu-nteleg ce cauta fostul iubit la tine in miez de noapte:)(just teasing)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu fu aici in miez de noapte..pe la 9 a venit si a plecat la 10, cand au venit alti mosafiri..venise pentru a lamuri o chestiune tehnica legata de un iphone..si sa stii ca unghiile rosii erau decente! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. ahahah! ce magaaaar! macar i-ai scos ochii cu unghiile rosii si decente?

    trecand peste asta, ce cautai tu la el in telefon? tu nu stii ca some things are better left unknown? of..

    intr-o zi, o sa vezi tu, intr-o ziiii, o sa vina un fat frumos care o sa aiba doar numarul tau la el in telefon si o sa iti spuna cum nu ti-a mai spus nimeni vreodata. da! si o sa iti si placa, evident! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. aaa, deci vizita nocturna a fost una tehnica si nu...erotica:) aha!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna dimineata si la multi ani, zic!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ miki - asta cu telefonul este o "gluma"..l-am cam prins odata, aiurea total..whatever..las'ca mi trecura piticii. sa se "ciuceasca"cu cine vrea

    @ina - vizita erotica?! vai doamna..cum sa va imaginati asa ceva..doar noi suntem printese, nu facem sex asa..cu fostii!:))

    @dani - hei ce frumos m-ai trezit tu azi cu LMA:)) Ziua mea e pe 2 iulie, mai avem putin:) Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. mersi oricum!
    e bine sa iti culegi urarile de pe unde le gasesti aruncate la intamplare :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. am vazut ca tie nu iti trebuie. deci am luat-o eu.
    sunt interesat, deasemenea, si de urari de divort, case de piatra sau sa-ti moara la intrare cat si tarane usoare sau diverse.
    cand le primesti si nu iti trebuie stii ce sa faci

    RăspundețiȘtergere
  9. @ perfi - dau mai departe tot pana la "sa'ti moara la intrare"! Am zis, am zis! Nu se face domnule sa doresti/urezi asa nici la dusmani:))

    RăspundețiȘtergere
  10. pai eu le gasesc intrebuintari diverse. spre exemplu asta cu la intrare pot s-o aplic inainte sa cedez scaunul in autobuz. just like in crazy mary.. take a bottle, drink it down, pass it on

    RăspundețiȘtergere