marți, 1 aprilie 2008

Sorin si insula lui

A trecut o luna de cand pescarii l-au gasit pe tanarul blond cu ochii de cer. Maine, pe 2 aprilie tanarul isi sarbatorea niste primaverii, insa nimeni de pe insula nu stie asta. Si nici el nu mai stie. Nu stie de unde a venit si cand, nu stie cat a inotat pana a ajuns in barca lor, nu stie cine este el si cine sunt ei..
Nici pe noi nu ne mai stie.. Nu, nu ne-a uitat. Cumva suntem acolo ratacind in mintea lui, insa nu stie de unde sa ne ia si unde sa ne aseze in uriasul puzzle.
Cred ca asa cum noi il visam si el ne viseaza. Crede ca nu suntem niste personaje reale ci doar plasmuiri ale mintii lui..
Yoyo ma intreaba aproape in fiecare zi "vre'o veste?". Eu nu mai astept vestea..
Stiu ca pe insula asta So este tanarul blond..
Mai stiu ca intr-o zi pescarii ii vor aduce o chitara pe care au gasit-o plutind - marea a furat-o dintr-un cort din Vama Veche. Tot marea va duce catre pescari si catre insula toate gandurile noastre.
Chiar daca maine tanarul blond nu va avea tort, stiu ca toata lumea din visele lui se va gandi la el cu drag si iubirea noastra ii va alina somnul..Maine So va visa frumos.

Pe 5 ne vom vedea la Alma pret de cateva ore. De pe insula lui, dormind la soare cu chitara langa el, So ne va visa si va stii ca noi ne rugam pentru el si ca noi stim ca el este bine acum.
Sper ca sirenele sa ii aduca o cochilie sidefata de pe fundul marii, un melc...o sticla in care sa gaseasca un mesaj de la noi..ceva de ziua lui..

Un comentariu: