marți, 26 februarie 2008

Unde e mai nashpa?

Donazz provoaca mintile cu intrebarea: Unde e mai nasol, la Romanica sau peste hotare si balta?
(http://poveste-despre-america.blogspot.com/2008/02/unde-e-mai-nashpa-lets-blog-about-that.html)
Mi-am rascolit amintirile si am trimis o lunga epistola catre ea intru publicare. Desigur daca trece de ochiul critic al "soacra-mii".
Cand o aproba textul dau aci cu copy-paste. Sa fie si la autor zic.
Pana una alta Luminita , Dana, Runbaby, (pe Simona a trecut-o Dona la ea in lista la "fetele din lumea mare") + restul care au asa..o oareshce parere sa puna mana pe tastatura sa vedem, unde-i mai bine? La noi la Mioritza sau la ei?
Ina si tu esti la Dona ca si Lola. Sa vezi ce ne zice Inutza cum e cu Ny-ul care a adoptat-o si pe care ea il iubeste:))
hihihihi

3 comentarii:

  1. ah, tocmai la mine n-ai activat linkul in articol, sa vada fetele o poveste de dragoste bilingva!dintre o rmanca si un francez, care raspund la intrebarea ta!nu e nici mai bine nici mai rau "dincolo".depinde de cat de repede te-ai adaptat si daca esti in stare sa-ti parasesti tara, bancurile in romaneste, sarmalele, zacusca, zapada,carnatzii,tzatza-tza capritza tza, sorcova, martisoarele,cainii starzii..!mie imi convine, fiind artista,parisul!insa e drept ca a fost nu tocmai usor sa emigrez, pornind totul de la zero si de una singura.nu aveam nici macar cu cine sa ma bucur in limba mea de frumusetile pe care le vedeam, de expozitii.pana m-am inscris la un master si am intalnit oameni de teapa mea, artisti, cu care discutam in "aceeasi limba"!apoi, dupa ca l-am cunoscut pe sotul meu si am facut un bebe totul s-a schimbat, in si mai bine!dar mai bine descoperi pe blog!nu pot spune ca nu mi-e dor de tara mea, de prietenii din liceu si de famile;asa ca o esacpada o data de doua ori pe an in tara se impune!

    RăspundețiȘtergere
  2. @lumi- ba daaaaaaaaa. si am citit la tine tot, de la inceput:)te-am pus si in blogrol intre "doamnele" mele:) cum sa nu fie activat?

    RăspundețiȘtergere
  3. merci!martzisor fericit, din ala romanesc;-)

    RăspundețiȘtergere