luni, 25 februarie 2008

Lunedisme

Am iesit vineri noaptea la El Comandante. Inca mai pot sa dansez pana la 4 dimineata fara sa imi pese de cei din jur, fara sa ma deranjeze nimic, fara sa fiu nevoita sa beau pana nu mai stiu de mine..Am dansat si am topait ca o capritza, mi-am imaginat ca sunt acum 5-6 ani in cu totul alt loc, undeva unde aveam nisip intre degete si un cort in care ma astepta un sac de dormit. Am decis ca alcoolul imi face rau, ma face sa caut telefonul intr-un morman de haine, ma face sa imi doresc sa scriu lucruri pe care nu le gandesc atunci cand sunt treaza.
Nu am mai iesit de mult intr-un loc ca asta, ultimele luni de "iesiri" or fost la private party-uri cu alta medie de varsta - cred ca eu nu am varsta de fapt:)) Mi s-a spus asa..un 23 maxim 25. Ce frumos! Hihihihi! Nici ca imi pasa. La 23 sau 25 de ani eram exact la fel de dusa, dansam la fel. Este adevarat ca dansam cu alti parteneri si este la fel de adevarat ca majoritatea lor s-au asezat la casele lor si au neveste si copii. Eu inca dansez. Inca mai am cu cine sa impart un FatBoySlim..

"El m-a intrebat: Unde iti este iubitul? De ce ai venit singura? I-am balmajit o minciuna in ureche si am continuat sa dansam. Ma tragea de par ca pe un copil si ma pupa pe frunte, apoi ne invarteam si schimbam partenerii. Am juns sa dansez cu o femeie in locul unui barbat. Ea m-a pupat pe gat si a ras ca o nebuna. Imi era cald si am mers la toaleta. Mi-am stropit fatza cu apa rece si uitandu-ma in oglinda m-am intrebat: Care EL?!"

3 comentarii:

  1. Hey, my party girl, dansezi si te distrezi, ce-ti pasa:) Uite, eu niciodata nu le-am avut cu discotecile, cluburile, nu mi-a placut niciodata sa frecventez astfel de locuri, iar in cei 4 ani de facultate si de Regie, nu stiu daca am fost de 4-5 ori in vreo discoteca. Era una, Dumars, pe vremea aia. Si oricum, erau insistentze mari pe prieteni, sa ma convinga sa merg la disco. I'm not a club person si gata. Ma enerveaza muzica aia ca e prea tare, galagie, imbulzeala, plus fum de tigara, cel putin asa era atunci. Ce sa mai, eram mai mult chinuita decit "petrecuta". Iar in NYC, o data am fost intr-un club, undeva in Times Square, recunosc, upscale, bengos, fain, dar eu, mai din virfu' dealului, nu stiam cum s-o zbughesc mai rapid de acolo, caci mi se facuse somn:) Deci nu le am cu astea deloc. Eu, mai degraba, merg pe un cimp la cules de margarete sau la ascultat greierii decit la petreceri sau cluburi.Niciodata nu o sa ma vezi dansind pe mese sau dezlantuindu-ma cum am vazut ca fac aia prin cluburi:) No bine, fiecare cum e construit. Ti-am ocupat spatiul aici pe blog, dar mi-am zis sa comentam un pic. te pup. muahhh

    RăspundețiȘtergere
  2. 23 maxim 25...dada, cunosc...ii stiu si pe cei care s-au oprit din drum prin alte locuri si au ales alte vise...
    El (Grande) Comandante ma asteapta vineri...iar cortul (cu sacul de dormit in el) in cateva luni...nu multe :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ina-tu frumoasa Ina pune pantofii de dans in picioare si mergi la dans! Eu dansez si in casa, dansez pe strada, dansez in vis, dansez non stop!

    @anda - care multe luni? De 1 mai eu pun cortul in masina (preventiv) si am purces. Chiar daca o sa stau la hotel, o cafea pe malul marii, in sacutzul meu de dormit, pe un chez-longue e un MUST. Deci bagam benzen si purcedem catre mare! Mi-este un dor..Sa speram ca e goala Vama, sa speram ca toti oamenii aia "rai" se duc in alte locuri!!

    RăspundețiȘtergere