duminică, 17 februarie 2008

Duminica seara

Stau acasa de cateva zile. Ma trezesc la 9.30, beau cafea si invat. La fiecare doua ore fac pauza, mananc, fumez o tigara si ma intind. Ma doare spatele mai rau decat cred ca o doare pe bunica mea..Am avut 17 subiecte uriase in programa de licenta, le-am impartit frumos si am zis ca daca fac 4-5 pe zi, m-am scos. Dar nu a fost asa. Desi absolut toate sunt chestiuni pe care le-am "invatat" in cei 5 ani de zile, mi-a fost greu sa le recitesc. M-am trezit acum doua zile cu Obcinele in minte, ma culc incercand sa ordonez masivele muntoase in mintea mea, totul e un mare puzzle. Mi-a placut la scoala asta, mi-a placut sa invat.
Ma gandesc cu groaza la ceva: cand oi termina cu licenta si cu stresul, ce motive o sa mai am sa ma plang?!
Lucrarea de licenta mi-a luat doua luni, poate ca am vrut sa fac pe capoasa si nu mi-a dat mana sa dau 7 milioane pentru a imi cumpara o lucrare facuta de unii "de pe net" (mai bine plec intr-o vacanta cu 7 mil!), asa ca am tras ca magarul doua luni si am scris eu cu mana mea fiecare pagina. Sunt multumita dar acum, cu numai cateva ore inainte de marele examen sunt asa..muta.
Ma doare spatele asta de crap..sunt ca o biata hoasca, nu am iesit din casa de doua zile. Vreau sa scap de examenul asta, sa il iau si sa ma intorc la munca.
Mai vreau sa imi fac niste ordine in viata si sa ma asez locului.
Am obosit si sa te astept domnul meu..Chestia aia cu "dragostea invinge" e rasuflata. Indiferent cat e de puternica dragostea mea si cat sunt eu de cuminte si imi vad de treaba, altele sunt mai importante. Gen..dragostea lui:))
Cred ca imi este dor sa ma indragostesc, desi sunt (paradoxal) indragostita.

Miercuri este sustinerea lucrarii, adicatalea "Oralul". Mai am de citit ultimele trei subiecte si ar trebui sa ma culc, dar nu mai pot. Imi doresc asa:

Potentialul turistic al Maramuresului
Relieful glaciar
Piata turistica

hihihihi! Ce frumos ar fi sa si stiu bine subiectele pe care mi le doresc:))
Sa imi tina cineva pumnii maine dupa ora 10. Ma duc cu fruntea sus, dupa experienta cu Crivatul nu mai apelez la surse de inspiratie ever :))

4 comentarii:

  1. Bafta si sa-ti cada subiectele ce le stii!!! Te pup si iti tin pumnii sa iei nota buna:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes! Sa fie totul cum iti doresti sau pe aproape, n-o sa-ti vina sa crezi ce repede trece totul!
    Intotdeauna in astfel de momente ne-am face nitzica ordine...parca intreaga viata o petrecem asteptand sa ne asezam odata locului, dar unora dintre noi nu le sta in fire...
    Eu iti doresc sa fii iubita! Oricat de puternica ar fi dragostea noastra, nu ajunge...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bafta si o sa iti tin si eu pumnii! sa ne spui cum a fost la exam.

    RăspundețiȘtergere
  4. banuiam eu ca inveti. desi ma temeam sa nu fii bolnavioara. :)

    mult succes!

    :)

    RăspundețiȘtergere