luni, 27 august 2007

Flux tv si altele..

Am cautat si am gasit:
"Flux TV este o televiziune particulară comercială din România, înfiinţată 2005. Televiziunea funcţionează şi emite de la etajul 5 al magazinului Unirea Shoping Center din Bucureşti." (wiki)
"Flux TV, televiziunea de la etajul 5Bacanu si Ficeac se aventureaza in audiovizualTeleviziune noua la etajul 5 de la Unirea. Din ce in ce mai putin implicati in „Romania libera”, Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac s-au apucat de audiovizual. O licenta luata prima oara in 1997 capata forma fara banii germanilor de la WAZ, adica asa cum si-au dorit sefii de la „Romania libera”.La etajul 5 al magazinului Unirea, Dan Adamescu, unul dintre marii actionari de la „Romania libera”, le-a oferit colegilor sai spatiu pentru o televiziune. Petre Mihai Bacanu si Bogdan Ficeac, un patron de fabrica de vopsele si un cuplu de cablisti din Constanta au investit cit au putut pentru a deschide un nou post. Flux TV se doreste a fi mai apropiat de oameni, fara sa aiba insa pretentia de a face concurenta pentru vreuna dintre televiziunile mari. Trei jurnale de stiri pe zi, informatii utilitare si emisiuni in care sa se discute cazuri sociale. La acestea se adauga filme documentare si artistice, de scurtmetraj si lungmetraj.Directorul executiv al televiziunii este Claudiu Hirceaga, si el intr-o vreme la „Romania libera”. „Dintre cei care lucreaza acum la „Romania libera”, nu va lucra nimeni la Flux, pentru ca e bine sa fie separate lucrurile. Ca sa nu apara cazuri in care cineva nu preda la timp un material pentru ca a fost in televiziune sau invers”, spune Bogdan Ficeac, cel ce s-a ocupat de proiect.Grila televiziuniiSurse neoficiale sustin ca matinalul va fi realizat de Ca$$a Locco.Informatia nu a fost insa confirmata de Ficeac, care s-a marginit sa declare: „Vor fi si oameni cunoscuti, care au acceptat sa fie moderatori la noi”. O alta emisiune pe care Claudiu Hirceaga, directorul executiv al Flux TV, mizeaza este „Angajari, burse, cariere”, ce va prezenta de luni pina vineri informatii din domeniu. „Jurnalele sint programate la orele 14.00, 20.00 si 23.00. Editia principala, de la ora 20.00, va fi prezentata de Madalina Botorogeanu”, detaliaza Hirceaga. Filmele artistice si divertismentul sint programate in weekend si au fost achizitionate comedii vechi, cu Chaplin, Stan si Bran, Shirley Temple. Hirceaga mai afirma ca semnalul Flux TV va putea fi receptionat prin reteaua de cablu U.P.C., mai intii in Bucuresti, iar ulterior si in alte citeva judete ale tarii.Articol de Vlad Iorga, apărut în 2005, iunie, în EV. Zilei " (softpedia)

Nu ma intereseaza nici al cui e postul nici de unde emite. Ma intereseaza emisiunile lui Cristian Lascu - pe care si daca le vad de 10 ori in reluare, tot cu drag le vad. Oara pana la Flux tv, nu s-a gandit nimeni sa dea omului asta un spatiu sa aiba o emisiune?!
Ma uit si ma bucur de fiecare data. Super reportaje, filmat frumos, montat frumos, cu o poanta acolo, fara fitze de tvr1 sau protv..
(reviu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu