vineri, 13 aprilie 2007

From the magic box..old stuff MMSF

Barbatilor nu prea le place sa fie tocati la cap pe tema casatoriei si a copiilor. Parerea mea este ca ei cand simt, o fac si poate o vor face chiar mai motivati decat femeile.

Multi baieti bat campii si le spun fetelor orice (suflete pereche, etc) ca sa capete si ei "ceva".

Mi se pare foarte ciudat ca un baiat sa isi doreasca o fata care are deja un prieten.

Oamenii vor sa se casatoreasca si sa isi faca o familie dupa ce au incercat mai multe lucruri la viata lor, au avut diferite experiente si vor sa duca o viata linistita.

Lucrul cel mai important care le da putere sa creasca copii si sa stea langa aceiasi femeie sau barbat o viata intreaga este tocmai faptul ca au incercat diferite lucruri la viata lor inainte de a se casatori si deci nu tanjesc dupa alte experiente palpitante, dar trecatoare.

Daca simti ca este nefericit cu cineva, atunci te desparti de aceea persoana chiar daca exista posibilitatea sa ramai singura(a),adica chiar daca nu ai pe cineva ca alternativa.

O experienta proasta e chiar mai valoroasa decat una buna pentru ca descoperi clar ce nu iti place.

Prima dragoste este cea mai profunda si niciodata nu mai poti duplica acea dragoste. La prima dragoste esti "orbit", faci multe lucruri nebunesti/inconstiente pe care altfel nu le-ai face sau nu le-ai mai face dupa ce ai trecut de prima iubire. Dupa aceea devii mai constient, analizezi lucrurile mai mult, le intorci pe toate partile si in general cred ca te indragosteti mai greu..si niciodata ca prima oara!

Am impresia ca oamenii mai nesimtiti si mai ignoranti sunt mai fericiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu