vineri, 2 iulie 2010

Treijtrei




"Mami, cum era cand eram eu mica si era ziua mea?
Pai cum sa fie? Ca acuma. Te trezeam, te pupam si ne aducea Stela un tort bun, apoi faceam o petrecere"

Vara celor 33 de veri. A inceput bine, Kate a partait (vai de mine si pardon!) si apoi s-a intins, ca un Superman mic, imbracata in galben toata. De sub lenjeria ei mica a iesit un piciorel cu un cioc de ratza pufos. Am pupat-o si i-am zis "Azi e ziua lui mami. Mami e cea mai fericita din lume. Zi-i lui mami La multi ani!". Era ora 6. Mami a venit si mi-a urat, apoi a intrat tata cu flori si m'a pupat si eu dormeam si Kate a deschis ochii mari si eu ma gandeam dupa ce l-am pupat pe tati ca azi e cea mai frumoasa zi a mea de pana acum..Si asa a continuat sa fie..La 12 noaptea m-a sunat Lupul, barbatul sora'mi, mare om, mare caracter. Apoi am adormit cu ochii la Oprah si cast-ul din Twilight si cu dor de Robert si de vremea in care mergeam la film si radeam si ne tineam de mana si radeam ca nebunii.

Azi e ziua mea. Anul asta este asa cum am spus de revelion, plansa si prostovanca... "Este cel mai bun an".

Este anul pe care il astept de 10 ani, este primul an in care am fost cu adevarat fericita, asa cum nu imi amintesc sa fi fost candva. Astazi am ras din suflet, am alergat fara sa obosesc, am probat haine, am pupat oameni dragi, am mancat si am gatit bine, am avut casa plina. Pentru Kate a fost cam mult, dar ce stiti voi.. Maine Kate implineste 1 an. Un an de la conceptie. Un an. Anul trecut la 12 noaptea de ziua mea plangeam intr-o bucatarie, telefonul suna si venea sms dupa sms. Greul meu prieten nu intelegea de ce plang de ziua mea, de ce plang fiind acasa la dl ala, de ce nu sunt in oras cu fetele de ziua mea. Eu nu intelegeam multe. Imi ratasem cadoul, nu care cumva sa dam nas in nas cu colegii la Bestfest..Pf. Ce dobitoaca eram acum un an:))

Apoi maine lua nastere o celula si azi am o viata minunata, in care nu duc lipsa de NIMIC. Si mai ales..de NIMENI:)) Casa mea plina facu dovada ca sunt un om implinit si fericit. Si maine dragostea continua. Si maine Kate o sa vada de ce pentru mine este important sa spun si sa aud TATA. Ziua mea a avut un soundtrack in mintea mea, a inceput cu "Cea mai frumoasa zi" a lui Andries si a continuat cu "Fericirea are chipul tau".
La multi ani Kate a mea, caci iata este maine. La multi ani iubita lui mama. Nu cred ca trece zi in care sa nu ii multumesc lui Dumnezeu pentru alegerea pe care am facut-o si pentru momentul din ziua de maine, cea veche de acum un an.
Eu mi-am facut cel mai frumos cadou. In egoismul de care am fost acuzata, am ales bine. Desi mi se spunea ca "oamenii ca mine merita sa moara", eu cred ca era pacat sa mor..Atat de fericita sunt acum si atat de minunata este Kate a mea. Doar a mea.



Asta e cadoul meu. Jucaria, nu copilul. Copilul e MERITUL meu. Si mana aia mica e iubita mea mare, Gia. Nu poti o poza sa faci...
Si aici mai jos este o minune. Sunt cele doua maini mici ale minunilor noastre. Mai am ceva de spus? Nu cred..

10 comentarii:

  1. la multi ani cu sanatate, fericire, prosperitate si dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPERB! Te invidiez pentru curajul, pentru maturitatea si istetimea ta. Te invidiez cu totul!
    La multi ani si sa ai in suflet aceleasi trairi si sentimente ca si azi. Mult, mult timp de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Va pup muuuult de tot pe toate!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum postez continuarea:)) va pup mult fete dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani, Mikidutz! Sa fii fericita asa in fiecare zi, pentru cel putin inca 33 de ani de-acum incolo :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii ca-mi place sa zic asta: ti-am zis io:))

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani fata de iulie!! Tu chiar esti ca vara, jucausa, fierbinte, parfumata, nesupusa, iti permiti luxul ploii si revii mereu mai proaspata. Asa te simt eu din scris, asa imi esti draga :)

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc fete dragi si frumoaseeeeee

    RăspundețiȘtergere