marți, 29 iunie 2010

What goes around comes around

"candva credeam in zicala asta, acum nu stiu ce sa mai zic.
de la capat... cam asta e refrenul corect al vietii mele... din cand in cand pornesc din nou la drum. ca de obicei, nu am nici un plan si nu stiu ce va fi. momentan nu cred ca ma voi mai intoarce la ce a fost, dar nu se stie ce ne rezerva viata, desi mie se pare ca imi ofera ghinion in alegerea barbatilor...
eu si bebe formam o familie... asa scrie si pe livretul ala, acum asa si este. decat cu 2 parinti nefericiti, mai bine sa locuiasca doar cu unul, oricat de trist mi se pare acum si oricat de mult mi-as fi dorit ca lucrurile sa nu fie asa.
am vrut sa redau aici o serie de discutii care m-au facut sa iau decizia asta, dar am renuntat...
claudia, raluca, madalina, beatrice, ana, andreea si restul care ati fost sau sunteti in curs de... nu pot sa inteleg ce indeamna o femeie sa mearga mai departe cu discutii sau poate si cu fapte, cine stie, cand are cunostinta de o relatie in desfasurare, dar mai ales cand stie ca femeia respectiva e insarcinata sau ca a nascut de curand... sa fie nesiguranta lor, nevoia de reconfirmari... n-am sa pot sa inteleg asta niciodata. bineinteles, vina nu le apartine lor. si iata cum un barbat devine model de urmat pentru altii si la capitolul asta... ca doar e "cool" si chiar "normal" sa faci asta, nu-i asa?
eu si bebe, doar noi"

Daca schimb numele de dame cu doar cateva nume pe care le stiu, adaug si mutrele - pe care le stiu, mai pun la socoteala ca pe UNA o stiu face to face, stia ca sunt gravida, punea botul la farmecele acelui "barbat extraordinar, care o curta", ati putea sa credeti ca EU am scris povestea de mai sus. Ei bine, nu.
Eu am intors roata si e tare bine. Si voi continua sa o intorc pana cand spumele-mi vor deveni o crema buna de uns curul intru slabeala..Am obosit sa cred de luni de zile ca "iubirea" ruleaza, ca daca macar EU iubesc, o sa fie bine, blah-blah. Nu exista frate nicio iubire intre un barbat si o femeie care au un copil facut in afara casatoriei, deci fara acord comun. Nu are cum. Ala o sa se simta mereu fortat, strans cu usa. Urmeaza o pleiada de fufe care il compatimesc pe bietul prost, cum ii face "nemernica aia" un plod nedorit (stiu! i've been there!!!), apoi o sleatha (asa ii zic io) de "adevarati prieteni" care il bat pe prost pe umar si ii zic: frate, ce naspa..dar plm..bine ca ai scapat! si apoi mai e familia!! Familia care ori nu afla de copil, ori afla cand copilul este deja OM. Familia care s-ar baga..nu s-ar baga..
Adica..daca fata care face copilul bastard (si asta e cu citat, caci nu mi-as permita eu..) e de familie buna, daca fata e frumusica, harnicuta, etc - apoi ..mai baiete, ai futut? Ti-a placut? Ia-o de nevasta! Asta daca se baga. Vrea, nu vrea, o iei! Ca asa se face. Asta te face un tata responsabil. Daca ati facut un copil, e clar ca v-ati iubit candva, sau..macar sexul a fost bun, caci doara copilul nu se face la bataie din palme, nu?!
Daca fata insa nu MAI corespunde, familia..nu se baga. Poate e o parvenita! Daca e una care vrea tacamurile familiei?! Ptiu, Doamne Fer'!!!
Cele mai misto is familiile de baieti care realizeaza ca ei is retarzi (ei, donatorii de samanta) si habar nu au ce e aia un copil. Le voi zice "impaciuitorii". Astia is cei mai draguti. Cum cred ei asa ca daca il iau cu usurelul pe retard, el o sa inteleaga cum de fapt un copil e o minune. Un copil este ceva deosebit. Un copil este ceva care creste sub ochii tai si creste O SINGURA DATA, o singura data te poti bucura de dezvoltarea lui, de felul in care se transforma. Bietii impaciuitori, tot incearca. Parintii fetei nu au de obicei nimic de facut decat sa fie oameni, paradoxal este ca mai toti parintii de fete care au facut copil din flori (si amor teribil cu sex !!) sunt OAMENI! Si invata sa ierte, invata sa lupte cu o armata de rubedenii curioase si ciudoase, invata chiar sa treaca si peste vorbele vecinilor, soptite pe la colturi (ma, saraca..i-a facut ala un copil..dar e asa de frumos copilul..si ea era draguta..bine, acuma a nascut..lasa ca o sa le fie bine..Dumnezeul nu doarme)
Cel mai invocat barbat alaturi de un bebelus ramane Dumnezeu..
Parintii deveniti brusc din super petrecareti, oameni tineri, cu gasca si iesit la baute devin BUNICI..
Nu cred ca exista fericire mai mare pe lume, dupa cea a nasterii copiilor, decat sa ajungi bunic. Strabunic nici nu mai zic..Abia astept sa ajung la bunica mea sa ii prezint stranepoata..

Totul tine de omenie. De bunul simt de fapt, caci pana la urma si scrierea de mai sus are legatura cu bunul simt. Bunul simt al fetelor de a alege sa nasca un copil, desi donatorul nu a fost neaparat de acord. Bunul simt al fufelor de a isi vedea de viata lor si a nu se scurge intre picioarele donatorilor, bietele victime ale nemernicelor de gravide. Bunul simt al lor, al donatorilor. Bunul simt de a isi asuma ca un copil= o famile. Ca o familie = mama+tata+copil. Ca opusul unei familii este TU pe aici, noi pe acolo. Ca o familie functionala vine la pachet cu bune si rele. Ca opusul unei familii nu este: [(mama+copil= o familie) + tata]= o familie de sambata in 2 ore, dupa care tata se intoarce la f*tut tot ce misca si mama si copilul raman o familie, cum scrie in livret.
Nu merge asa.
Asa ca..daca tot nu merge asa, la mine e clar: My way, or the highway. Si my way este cu siguranta ceva ce deranjeaza, asa ca..iete cum vad in zare o autostrada presarata pe margini cu fufe, una si una!!

My way inseamna o familie de trei momentan, de 4 peste 1 an jumatate. Cu trezit in trei. Cu gatit in doi plus una mica si curioasa care sta in fund (deja) si isi mananca manutele, undeva pe o masa, intr-o bucatarie. My way inseamna baie facuta lui bebe cu tati care o asteapta pe sirena cu marele ei prosop in brate, o preia si cat timp mami face dus (caci te trec apele cand ii faci baie lui Kate nene) el o da cu crema, ii pune Pampersul si pijamaua (hahahahah, mor de ras cand visez asa ceva:))) de parce stie vreunul unde se da cu crema si cum se pune pampers. Ha! Stie cel putin unul! Ii stiu personal! ..sunt TATICI.)
My way inseamna ca inca un an jumate eu stau acasa cu copilul si am grija sa creasca frumoasa si fericita timp in care tati se duce la munca. My way inseamna ca tati sta cu copilul acasa si mami se duce 3 ore la film cu fetele. Apoi mami sta acasa cu copilul si tati se duce la bere cu baietii. Si da, isi sterge sms-urile de la fufe in lift, inainte sa intre in casa. Si da, fufele stiu exact ce fel de oameni sunt si totusi ce le mai place..
My way inseamna cumparaturi in 3. Plans si ras in 3. Inseamna FARA SECRETE. My way inseamna ca discutam ce culoare e mobila, ce perdele punem. My way inseamna ca el stie ca imi place Clara Schuman si pentru ca ma iubeste imi trimite articole despre ea. Nu asa..aiurea in tramvai, ca suntem si noi oameni.
My way inseamna o familie.
Ce inseamna deci the highway?! Apoi, asa cum am zis: autostrada e plina cu ceea ce isi doreste orice mascul "adevarat". Femei neica, fara numar, fara numar. Unele care viseaza ca lor o sa le fie altfel, pentru ca pe ele ei "le iubesc". Muahahahah!

Am zis oamenilor ca o sa scriu numai frumos si de bine, insa nu am putut sa nu dau cu copy-paste la cele scrise mai sus. Era pacat sa creada cineva pe planeta asta ca OAMENII SE SCHIMBA. Oamenii mint si sunt inca de mare cacat. Am vorbit urat in scris, dar vai..ce ar putea sa fie la gura mea daca as vorbi cele scrise. Nicio tiganca imputita nu m'ar egala, nu'i asa?

Off si fuck off

Un comentariu:

  1. Of, draga mea, grea sarcina ti-ai mai luat. Noroc de Kate ca iti infrumuseteaza viata. In orice caz, pina nu demult credeam ca toti barbatii sint niste fiinte bune si nu intelegeam femeile care ii criticau...frate, dar acum m-am prins ha ha ha, de indata ce am avut de-a face cu un maimutoi pe care l-am demontat surub cu surub si i-am dovedit ca nu e barbatul ce-mi trebuie mie, desi se batea cu pumnii in piept ca e cel mai bun. Cind colo, un diminuat:) Mare tupeu au unii. Oricum, continui sa scrii cu mare patos, semn ca traiesti intens. Te imbratisez si asteptam poze de la ziua ta, cu tortul si cireasa de pe el: kate:) muahhhh

    RăspundețiȘtergere