marți, 11 mai 2010

Prietenii mei Cap. 6 - Blogul meu, fetele mele


Mica mea Deea.

Deea cu inima ei mare si buna, Deea frumoasa. In nebunia de acolo nu m-am gandit ca trebuia sa fac ceva, ceva f important..Sa i-o dau pe Kate in brate, caci Deea mea trebuia sa o tina macar niste minute bune. Omul meu mic si mica Deea aveau multe energii de reglat:)

Bebe o sa creasca mare curand si eu si Deea o sa ne luam masinile la plimbare si o sa mergem sa imparta fetele mele mici energii:) Si ii multumim foarte mult Andreeicei pentru inima ei mare si frumoasa!

Apoi e vorba de insurateii mei favoriti! Caci am simtit pe Delia langa mine cu toata inima ei! Abia astept sa ne vedem!!

Un comentariu:

  1. Deci...astia la serviciu au blocat accesul si la blogger.com, asa ca de luni tot ma tin sa intru pe blog-ul tau, dar evident ca nu am mai dat drumu` la calc acasa.
    Si mai bine...ca daca citeam de la munca si plangeam ca acum, nu era a buna.
    Am plans cu lacrimi mari, de crocodil pentru ca ai scris asa frumos de mine.
    Eu in ultimul timp nu am mai auzit pe nimeni sa zica nimic bun/frumos de mine, de parca as fi cea mai rea persoana din lume.
    Da...eu care-mi doream sa tin un bebe in brate, nu am indraznit la botez sa ti-o cer pe Kate pentru ca nu am vrut s-o trezesc din somnul de ingeras.
    Va pup! Si trebuie sa ne vedem sa o tin in brate si sa ii pup degetele!

    RăspundețiȘtergere