marți, 11 mai 2010

Prietenii mei Cap. 5 - Working pipal, my pipal



Am prieteni dragi, foarte dragi la fiecare loc de munca pe care l-am avut. Si muncesc de prin 1999. Din pacate nu am invitat pe nimeni de la Alma la botez:( As fi vrut insa sa fie alaturi de mine Andi si Spitz, Lumi, Irina, Ion..Poate cand face Kate 1 an vom face o petrecere si mai mare!
Din vremea publicitatii au fost alaturi de mine cativa oameni, o parte nu neaparat la botez, ci cu sufletul. Working pipal au devenit loved pipal, prieteni buni si sinceri. Am doua Oane. O Oana Venat care de mai bine de un an de zile este alaturi de mine si de Kate. Ea este "verificatorul" meu drag, omul care mi-a ridicat deseori moralul si mi-a adus linistea in suflet facand ceva extrem de simplu..scriindu-ne doua randuri la o perioada de vreme si fiind alaturi de noi doua sufleteste in tot acest timp.
Am o Oana Bucur. Ea este revelatia mea in materie de oameni..E mama lui Toma cel atat de drag mie si este primul om care a contribuit la educatia spirituala a lui Kate, pentru ca duminica, pe 7 martie, Oana si ai ei au venit la maternitate direct de la biserica si i-au adus lui Kate o carticica de rugaciuni cu povestea Sfintei Ecaterina.
Oanele mele au legatura amandoua cu spiritualitatea, le iubesc si le multumesc amandoura pentru suportul lor si pentru sufletele lor frumoase.
Tot la working pipal, my pipal intra si Laur (care vine la pachet cu o femeie pe care eu o iubesc asa de mult + un fecior pe care il aud rar la telefon, dar il iubesc si il cunosc!), Limo&Ali, Simo, Elisa..ei sunt Adventurierii. La botez ne-am vazut doar cu Alice si Laur si cu Oana si Toma.
Le multumim pentru gandurile lor bune si toata iubirea pe care o au pentru noi doua, caci se simte..si e tare placut!!
La working pipal, my pipal poate sa intre si Dorras, desi ea e deja familie, caci e surora de margareta!! Dar e in poza si ii multumim din partea lui Gia si a lui Kate!
De la celebra agentura nu a venit decat un domn care de fapt nu mai are nicio legatura cu agentura. As fi vrut sa vina fetele mele dragi:) Dar am anuntat tarziu, asa ca trebuie sa mergem noi in vizita cu Kate. Si o sa mergem.

Si mai e ceva. Matusa Arina. Cea care a sunat si a fost mereu alaturi de noi de cand s-a nascut Kate. Alina in bratele careia nu plang copiii. Alina care a sunat luni de zile sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva. Si Mihai. Cel care a carat patucul lui bebe si m-a certat ca nu i-am pus o felie mai mare de tort:))

Working pipal nu au fost niciodata simpli colegi de munca. Poate pentru ca munca pentur mine a fost mereu facuta din suflet..As fi vrut sa pot sa am langa mine TOTI colegii deveniti prieteni:) dar..avem vreme, nu-i asa? Doar mai vrem cel putin inca un copil, deci vom mai avea cel putin inca un botez. Si multe zile de nastere:)

3 comentarii:

  1. deci esti zuza ....ce ai scris aicia despre mine, nu meritez, asta cu spiritualitatea...
    io blonda atata stiu ca mi-ati intrat in suflet
    oana

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana mea:) meritezi, caci tu si cartea ta sfanta m-au tinut puternica in spital..daca nu ceteam eu de Sfanta Ecaterina, oare nu le jumuleam pe Hasistentele de acolosha?! Alea care imi chinuiau popilul..Deci meritezi madame:) Fa-ne loc in sufletul tau ca altfel noi dam asa din coate pana razbim!

    RăspundețiȘtergere
  3. love you toooo, both of you !

    RăspundețiȘtergere