joi, 1 aprilie 2010

Saptamana mare, vinerea mare

Ani de zile sarbatorile au trecut ..pur si simplu. Eram fericita pentru ca faceam baclava sau mergeam la oameni acasa si mancam bunatati..si biserica..ne vedeam cu toti acolo si luam lumina. Era frumos.
Anul asta o sa fiu cu iubita mea mica in brate, asteptand sa luam lumina si apoi o sa pun un ou in apa rece si dimineata o spal pe fatza cu apa aia:) Nu stiu daca anul asta o sa fac pasca si baclava si alte minuni pentru ca asta ar insemna mama sa stea cu iubita mea..si deci nu m-ar ajuta nimeni:(
Dar..anul asta Pastele o sa fie chiar mai frumos decat anul trecut. Desi..ce fericita ar fi K la Balcic, pe malul marii. Eu as sta desculta in nisip (in sosete de fapt) si ea in carucior si ar rade in somn..
Mergem la vara, putin asa..intr-o fuga.

Oamenii ma intreaba "ce mai face brunetica" sau "aia mica". Ce frumos suna..

6 comentarii:

  1. off..cred ca a mai aparut un pic de nerv acolo.. ai postat de trei ori azi:) dar toate trec.. si cine stie?! poate ajungeti la Balcic de Paste. si culmea..poate intr o noua formula:) Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. un pic de nerv?! mama cat m-am tinut in frau sa nu dau cu pietre pana sare sange:) si da, toate trec. vorbele nu dor asa rau ca faptele omului rau..vorbele trec, faptele nu. si o sa mergem si la Balcic si oriunde vrem in lume desi am fost usor amenintata ca cica NU..dar .. sa nu te pui cu o mama furioasa! vreodata..

    RăspundețiȘtergere
  3. hihihi! ce mi place de mami asa furioasa:) si "brunetica" cred ca se bucura cand o vede pe mami cum sare la gatul oricui pt puiul ei. iar la Balcic e un MUST!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un Paste Fericit va doresc..tie si lui K care este mai frumoasa pe zi ce trece!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim mult! am avut un Paste frumos, am primit lumina noaptea de la mosicii nostri, am avut musafiri dragi, am mancat bine..si apoi a venit tati si am fost fericiti. apoi ne a trecut, ca de fiecare data:))) dar suntem bine si nu ne lipseste nimic!

    RăspundețiȘtergere