miercuri, 31 martie 2010

Lui Pricinel care nu mai poate sa mi citeasca blogul pentru ca scriu numai despre plozi

Pana s-a nascut K am scris despre cum o sa fie cand vine copilul. Inainte de asta am scris despre cum ma plimbam in lume cu ta'su, apoi cum ma enerva el teribil. Mai inainte de asta am visat cum o sa il iubesc eu pe unul, mai inainte de asta l-am iubit eu pe unul si mai inainte scriam chestii fun si scriam despre piese de teatru si puneam poze si povesteam peripetii..
Acum sunt mama - cum zice draga de Andreea Marin intr-un spot penibil la Garnier..si deci musai sa scriu chestiuni legate de mamosenie, nu?!
Pai mai Pricinel! Daca eu as iesi din casa si as da nas in nas cu oameni si mi s-ar intampla chestii, oare nu as scrie?! Tu crezi ca eu tiu sa scriu despre lehuzie? Contactele mele cu lumea de afara se impart intre taximetristi si cativa medici. As putea sa scriu desigur cat sunt de nemultumita de prestatia unor cadre medicale pe care le platesc cu niste sute de mii de lei vechi ca sa imi bandajeze copilul (chestie pe care eu insami pot sa o fac acasa..moka!), as putea sa povestesc cum (paradoxal!!) toate nevestele taximetristilor mei AU NASCUT! Si stiu cum a nascut fiecare dintre ele, la ce medic, cat au avut travaliul..Vezi, vezi?! Cand devii mamica intri intr-o lume plina de mamici! Si de sotii lor, desigur:)
As putea sa mai scriu despre filmele pe care le vad cand doarme K, dar despre asta mai arunc asa un rand pe feisbuc..caci blogul nu il ceteste toata lumea (mai ales acum de cand e mamos..ehe..).
Nu am subiecte:( Viata mea se rezuma la minunatia de langa mine, inalta de 48 de centimetrii si grea de 3 kile. Viata mea se rezuma la trezit, alaptat, schimbat scutec, ferit de jetul paranormal de mustar frantuzesc cu care ma ataca deseori copilul, ascultat plans de copil si intrebat in gand in diverse limbi wtf?!! sau eu ce cacart fac acum?..Si viata mea se mai rezuma la niste filme si atat..si muzica. Si carti. Caricior cand e soare. Mosafiri cand vin..Si familia mea. Probabil ca blogul nu mai e fun caci nici nu ma mai cert cu nimeni si nici nu ma mai jigneste nimeni, deci nu mai sufar deci..ce sa scriu?!
Nici macar lepsi nu primesc si ce primesc rezolv repede de tot:) Uof, uof, uof si'un pantof..Cu riscul de a te pierde de musteriu voi continua sa scriu despre mine si K pana cand voi da nas in nas cu realitatea REALA si voi avea subiecte fun sau pana cand o sa ma enerveze iar cineva si voi refula aci, in spatiul meu drag. Acum ma bucur sa descopar ca undeva, cineva se intreba
Ba, unde sunt paduchii de alta data?

Te salut!

2 comentarii:

  1. Il salutam si noi pe Pricinel si sper sa nu fie cu suparare, dar mai suntem si noi pe aici gasca care ne bucuram de toate scrierile despre plozi(special Kate).. Si poti sa mai si refulezi ca is fun si alea.. Si apoi daca mai apare si ceva mai hot asa..ehe..ne plac si alea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca experienta de parinte e ceva...super mega nu stiu cum. azi, impreuna cu talentatul domn r, am ajuns la concluzia ca e ceva cu petrut. e gras la fata si peste doua ore e slab. e ceva ...ciudat. si inca ne mai uitam la el cu doarme. deja are 6 luni. adica e un adolescent si i se mai si scoala puturica in somn.(are o puturica...enorma) si noi stam ca prostii si ne uitam la el ...:)))de multe ori am intarziat la munca ptr ca nu indraznema sa-l dau jos din bratele mele. dormea si io eram pe buda:))). experienta de mama e ceva...ptiiiii:)))))

    RăspundețiȘtergere