duminică, 28 martie 2010

Acum un an si MULTUMESC anonimului:))

"Vineri am Mash-up-uit pana la patru, sambata m-am bucurat de soare si mi-au dat lacrimile. Da, sunt adrenaline junkie, love junkie, life junkie.
Prima mea experienta cu Suz m-a scapat de traume..Mi-a placut sa simt km in par si soarele in fatza..Am revazut oameni dragi sambata seara, am baut cocktail fara alcool la Planters si am dormit visand filmari cu coloana sonora ciudata.
Duminica am mancat tampenii, am fost la targ, apoi am lasat iar soarele sa ma alinte, ca o soparla ce ma aflu.
Seara am Rokelectiv-it la MNAC unde muzica nu mi-a trezit nicio senzatie, insa oamenii erau ok si mi-a facut bine sa fiu acolo cateva ore..suspecta si exapata adunare. Vorba lui Bubu, cine sunt oamenii astia si ce fac ei in viata lor de zi cu zi?!

In rest nu stiu daca sunt bine sau nu. Cred ca m-am bagat in ceva care ar putea sa ma faca praf, desi ma dau matura (nu din aia cu care cureti casa..). Pe de alta parte nicio experienta nu merita ratata, asa ca merg inainte si incerc sa iau ce e mai bun din tot ce ma inconjoara.
Nu ca m-ar mira ce se petrece cu mine, insa pare ca am o predilectie de a ma baga in cele mai siropoase telenovele, apoi dau din colt in colt si ma intreb: de ce mie?! de ce eu?
Raspunsul pertinent al Mirelei este : daca trebuia sa i se intample cuiva, apoi aia esti tu.
Si nu, nu iubesc inca pe nimeni. Traiesc fiecare moment ca si cum ar exista doar el. Fara trecut si viitor. Ma mai pocneste cate un episod de "relatie" apoi ma trezesc si imi dau doua palme.
Fostele iubiri raman in agenda telefonului si mai apar in fraze scurte, intreband daca sunt bine..apoi isi vad de drum, care calare, care pe jos:)"

Excelent. Cum naibii am reusit ca in 20 de zile de la cuplatura sa ma implic intr-o "relatie" cu bunuri la comun?! Frate, 20 de zile!! Dau o masa la chinez din primii bani din indeminzatie de crestere a copilului anonimului care mi-a scris commentul la postul anterior:))

Si da, K este minunea care a sters anul trecut. Cu totul:)) 20 de zile..care vrea sa ii fac viata un vis?! deschid un loc pe facebook:))) sa se inscrei baieteii:))))


2 comentarii:

  1. :))) vezi ce bine am punctat?! ce bine am tinut minte:) si ma multumesc si cu o cola pe bancuta in parc cu Kate! si nus daca e bine cu oferta pe facebook..nu cred ca se vor inscrie prea multi baietei..pt fete e un vis..pt baieti........

    RăspundețiȘtergere
  2. cand bem cola iti spun care ii treaba cu baieteii si implinit visele (lista de pe fb):)))

    RăspundețiȘtergere