duminică, 14 februarie 2010

Seara de Valentine

De cateva minute bune rad uitandu-ma la sinteza zilei. Badea citeste "mici declaratii de dragoste" de pe un site special facut pentru Valentine si iubirea proslavita. Cum arata o declaratie de dragoste pe bune, intreaba razand Bendeac, Misu cel care pana acum s-a inecat de ras vazand filmulete de pe youtube cu nunti la care lesina oameni pe capete.
Eu nu am simtit treaba asta cu Valentine de cativa ani, adica..ma gandesc bine si cred ca am avut asa cateva Valentine's day..la un moment dat - probabil imediat ce aparuse moda la noi cu inimioare si siropeli.
Cred ca oamenii care au acasa pe cineva drag au Valentine in fiecare zi..Sper! In rest mi se pare doar o alta zi. Frumoasa ca toate de pana acum. Azi a fost si soare. Azi e ziua Alexandrei de la Constanta, la a carei zi de nastere am mers acum asa de multi ani..cu Diesel, Vio, Cri si Antonio Soare..Hm..pare o alta viata. Petrecerea era in portul Tomis, pe un vapor, ningea..erau lebede in port. Vaporul era langa On plonge, imi aduc aminte vag petrecerea..stiu ca Alex avea o rochie lunga, neagra. Si un palton albastru..Alte Valentine nu imi aduc aminte..Probabil ca am primit si cadouri caci vad cutii pe care scrie CK pline cu bijuterii si chestii dintr-o alta viata..Doar ca am uitat..am uitat tot si nu imi dau seama daca e de la gravidie sau pur si simplu mi s-au sters chestii..
Am vazut acum o luna un film frumos, I hate Valentine's day , o comedioara draguta, asa..cu iubire si baiatul ala pe care il iubea Carrie in Sex and the City, Aidan...si cu o fata care nu mi se pare draguta dar in filmul asta mi-a placut..
Nu mai sunt romantica:( Pentru ca nu ies din casa. Pentru ca nu am cui sa fiu romantica iar mie imi sunt prea romantica incat imi pare ciudat..Nu mai sunt siropel pentru ca nu mai stiu daca e corect sa fiu siropel. Nu stiu daca o sa mai pot sa fiu romantica si siropel vreodata, cred ca o sa imi ramana frica asta de barbatul roman, un exemplar rar..deosebit.

Imi zicea unul razand in barba ca o sa il caut intr-o zi, dupa ce in prealiabil o sa imi curg mucii de plans pe volanul masinii. Ma indoiesc. Nu as mai cauta barbatul roman niciodata. As vrea sa nu generalizez si sa cred din tot sufletul ca mai SE exista barbat roman decent (sau sa zic si femeie romanca decenta?!) ..Vai ce prostii scriu..timp in care rad ascultand ineptiile astora la antena3. Gata. La naiba cu Valentine's day.

Daca exista ceva, orice legat de Valentine..asta este:


Un comentariu: