miercuri, 17 februarie 2010

Daca eu as fi iubita mea..

si m-ar intreba oamenii "cum e ma fata asta?" si eu, cel care as iubi-o, as iubi-o cu adevarat, le-as zice asa...

Fata asta e nebuna, dar are o nebunie frumoasa.

Fata asta are poze in rame colorate pe pereti, poze in care pastreza oameni pe care ii iubeste. Fata asta cumpara culori si pensule si picteaza rame desi..habar nu are sa picteze. Fata asta are o colectie de ursi de plus, o colectie de cd-uri cu tot felul de muzici, e fascinata de carti vechi si de povesti noi. Fata asta are jucarii mici si bebelusi de jucarie. Fata asta e indragostita de albastru. Fata asta s-ar uita la filme zile intregi. Sau ar dansa zile intregi. Sau s-ar tine in brate si s-ar pupa zile intregi.
Fata asta e posesiva si iubeste ciudat de tot, aproape ca sperie oamenii si o parte fug destul de repede din viata ei pentru ca le este frica. Si au si de ce, caci fata asta e nebuna. Dar are o nebunie frumoasa.
Fata asta nu stie sa cante, dar canta. Fata asta nu stie sa deseneze, dar deseneaza. Fata asta nu stie sa brodeze, dar coase..Fata asta poate nu stie sa iubeasca, dar asta nu a impiedicat-o sa viseze colorat si frumos, noapte dupa noapte. Si sa iubeasca. Pe oricine a parut dornic sa fie iubit de cineva. Fata asta rade si are multe feluri diferite de ras - unele extrem de enervante! Altele..de soricel, dragute..
Fata asta are multe "gasti", una mai diferita de alta. In toate este extrem de fericita si pare ca apartine tuturor dintre ele..
Fata asta cunoaste o multime de oameni si totusi habar nu are cum sa isi foloseasca conexiunile..sau nu vrea?!
Fata asta este rautacioasa cand cineva o provoaca. Ameninta, se inroseste la fatza, spune o multime de mascari..apoi se calmeaza si se comporta ca si cum nu s-a intamplat nimic ingrozitor..De obicei incheie o cearta cu "te pup" sau ceva siropos..
Fata asta e speriata de oamenii rai si de obicei ataca de teama sa nu fie ea atacata..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu