luni, 18 ianuarie 2010

Beautiful Alex and his world


"Acest pui de om lupta cu incapatanare pentru viata lui, isi doreste enorm sa poata vorbi, sa poata umbla, sa poata tine o jucarie in manute...el nu poate sta nici in fundulet, Alex sufera tare inca de la nastere...s-a nascut prematur in data de 10.07.2007 in urma sfaturilor date de medici care acum nu au responsabilitatea macar sa isi recunoasca vina.
Alex s-a “pricopsit” cu tetrapareza spastica din cauza neoxigenarii creierului la nastere, cu toate acestea medicii nu-si recunosc vina...iar o familie care se presupunea a fi fericita duce o viata dezastruoasa. In loc sa umple casa de tipete de zambete de ras de copil Alex sta linistit fara sa poata face mare lucru...oare ce e in inima mamei sale cand vede copii de varsta lui Alex bolborosind pe limba lor...numai ea stie cate nopti innecate in plans a trait, cate clipe amare a dus privindu-l pe Alex neputincios intins pe patut.
Alex urmeaza tratamente pentru a deveni un copil aproape normal, dar are nevoie de mai multe sedinte, minim 8, la o clinica specializata de recuperare din Ucraina unde a avutaplicate procedurile: kinetoterapie, luminoterapie, vibromasaj, reflexoterapie, masaj, corectia coloanei vertebrale. O veste buna: se vad rezultate. Mici, e adevarat, dar ele exista!
Pentru noi a fi sanatos e ceva firesc insa abia cand nu ai sanatate incepi sa pretuiesti aceasta avere. Alex este bolnav si ar da orice sa se faca bine. Impreuna putem ajuta acest copilas greu incercat, putem da speranta unor parinti iubitori, putem transforma o viata. Aplecati-va si voi sufletul asupra lui Alex, intelegeti ce inseamna sa fi bolnavior si incercati sa faceti ceva pentru el.

Conturile bancare deschise la Banca BCR Oltenitei, pe numele Tutunaru George Alin, pentru ca Alex sa poata fi ajutat:
RON: RO45 RNCB 0667 0255 4918 0001
EUR: RO18 RNCB 0667 0255 4918 0002

29.10.2009: Alex Tutunaru a inceput terapia cu Oxigen Hiperbar in Constanta. Pe 15 noiembrie 2009 ar fi avut o noua sedinta, dar nu au ajuns...nu au ajuns nici in 2 decembrie la programarea din Ucraina. Cauza: lipsa banilor necesari!
Toate aceste tratamente reprezinta PASI MARUNTI SPRE VINDECARE!
Cu totii il putem ajuta…si putinul tau poate conta! AJUTA-L!
Parintii: TUTUNARU ROXANA – 0744.498.881 sau 0730.498.881/ roxy.tutunaru@yahoo.com
TUTUNARU GEORGE - 0745.369.699 / georgealin11@yahoo.com

http://alextutunaru.wordpress.com/"


Asta e povestea lui Alex. Acum va spun eu cum l-am cunoscut. Cred ca prima oara l-am cunoscut cand era in burtica. Acum peste doi ani..
Acum Alex este inalt, e un pachet de muschi, are picioarele puternice ca ale lui Nureyev, rade din toata inima, incearca sa vorbeasca cu cei din jur dar nu poate..Nu poate sa stea in fundulet, nu poate sa faca ce fac baieteii in varsta de doi ani. Insa Alex face alte lucruri. Alex e o bucurie desi viata lui pare un chin..Alex rade si iubeste cum nu am prea mai vazut piticei..Am zeci de prieteni in lumea asta, sper ca din vorba in vorba sa il ajutam pe Alex sa mearga in Ucraina la terapie, acolo unde doctorii il lauda cat e de OK, cat e de puternic, cat e de harnic si de plin de vointa. fiecare vizita costa 3.000 de euro. Pana acum Alex a mers de 5 ori. Roxi nu mai munceste, munca ei este de doi ani de zile Alex. Desi poate este cea mai grea meserie din lume, jobul lui Rox cred ca este cel mai frumos din lume. Insa nu e platit decat in zambete si multa iubire. Nici zambetele, nici iubirea nu il duc pe Alex in Ucraina. Inca sunt oameni care doneaza in cont si care o suna pe Roxi si vorbesc despre Alex. In Romania sunt o multime de copii care au tetrapareza spastica..Alex este doar unul dintre ei, insa el este special pentru ca EU il stiu, pentru ca o stiu pe Roxi de ani de zile, pentru ca Alex a fost la noi si eu l-am simtit atat de bine, de normal, de fericit, de copil bun..Este Rac, la fel ca mine, cred ca de asta este si mai special, caci Racushorii sunt asa o zodie speciala, de ciudatei si artisti, hihihi:)

Sper sa il revedem curand pe micul balerin si sper ca macar o parte dintre cei care citesc blogul asta vor dona pentru noul drum al lui Alex in Ucraina:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu