duminică, 3 ianuarie 2010

7 luni cu Kate

Azi Kate a implinit 7 luni de cand locuieste in burtica. Tot azi mi-au fost desemnate nasele, nascute pentru asta pare-se. Dupa ce am suferit de cate ori ma intreba cineva cine e nasul copilului si m-am tot framantat pentru ca nu stiam cum e treaba asta cu nasitul - nu e ca si cum sunt vre'o maritata si nasii popilului vin la pachet cu nasii de cununie..
Mi se pare destul de ciudat sa cer eu cuiva in an de criza sa imi naseasca copilul..desi nu stiu exact care e treaba cu nasii..stiu ca eu pe nasii mei ii iubesc si ii respect, ca am fost merue tratata regeste la nasa, ca e sora lui tati - deci e oricum in familie:) In rest stiu ca nasii sunt parintii spirituali ai copilului..ca sunt niste sarbatori in an la care te duci cu un cadou frumos de tot la nasi..ca nasii sunt foarte draguti si il adora pe copil..si cam atat:)
Habar nu am alte chestii babesti..Asa cum fac un copil aproape singura, in nebunia mea mi-as face toata treaba nasilor, ca nu cumva sa se deranjeze cineva sau sa simta ca are vre'o obligatie. Ceea ce ma face pare-se foarte proasta:)
Asa ca azi am primit razand o oferta de nerefuzat. Doua nase si o a treia pe hold, abia acum i-am dat mail sa o anunt in ce cumetrie intra in 2010. In timpul asta Kate imi misca intr-un mod ciudat burtica si nu stiu daca e de bine sau de rau...dar ma face sa rad:)

De maine merg la birou, sa speram ca voi rezista cu bine..macar 6 ore pe zi:)) Daca nu rezist..apoi asa de des o sa scriu pe blog - ca pe vremuri! De acasa, om vedea cum trecem peste toate, ca doar mai avem putin si o sa fie bine:)

Un comentariu:

  1. draga mea la multi ani, sa ai un an frumos si luminos, o bebica sanatoasa, frumoasa, desteapta, norocoasa si daca se poate si cuminte;)
    te pup, Mela

    RăspundețiȘtergere