luni, 27 iulie 2009

Am uitat sa va zic!

Sambata zee BF, zisul Om invizibil, a gatit la mare arta sushi. El A GATIT singurel, intr-o casa plina de femei care nu ar fi tacut o secunda din gura. Moarte toate de foame.
DESIGUR, A MAI VENIT UN DOMN LA INTRUNIRE. UN DOMN CARE UITA MEREU CA ACEST BLOG ESTE CITIT SI DE MAMA MEA!!!!

Am asteptat sushi-ul ca pe mancarea care ne va izbavi, care cand colo, ce sa crezi?! sushi nu tine frate de foame. Si se face greu, si pe mine ma enerveaza ca BF murdareste totul de orez, asa ca am renuntat la mega-ajutorul pe care i l-am dat pret de ..1 minut si am pus botul de rigoare. Barbatii astia plini de ei care habar nu au de nimic..pfai!

Cand s-a saturat si terminase deja orezul (desi eu am zis ca e putin de la inceput), am adunat frumos intr-un bol: somonel, omletica feliata, orezul ramas, tonu, avocado, castravete si cam tot ce incape intr-un rol de sushi mai putin alga, si am pus-o de o salata sushi super buna pe care nici macar n-am avut mintea sa o pozez..dar o sa mai fac caci tare buna fuse si se duse.
Ah! dupa ce ne-am alintat, am bagat 2 pizza ca ne rodea stomacul de foame. Si el, el a evadat intr-o aventura umeda. Nu, nu a evadat in alta duamna..Ci a dormit in cort pe malul apei:) Ce romantic, hihihi! E o lume a barbatilor, v'am zis?

3 comentarii:

  1. Salatica ta se cheama Chirashi sushi :) Si sa mai faci si s-o pozezi, da.

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce bun a fost, o sa mai facem si fac si poza:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere