miercuri, 1 aprilie 2009

Frumusetea ..

E atunci cand iubesti enorm pe cineva fara sa simti ca vrei sa-ti apartina.
*zice Bradut.

Ma gandesc asa - am iubit ca o turbata oameni pe care am vrut sa ii modelez dupa bunul meu plac. Am vrut mereu mult, din ce in ce mai mult, convinsa fiind ca daca eu dau, trebuie sa primesc inapoi, ca eu merit. Apoi mi-am zis ca poate habar nu am avut cum e cu iubirea, ca de fapt m-am amagit si nu am iubit.
Am iubit niste oameni. Am crezut ca ei sunt asa cum nu erau, eu iubeam de fapt ceea ce era un fel de proiectie a mintii mele. Ce porcarie si pierdere de vreme. 12 ani. Nu stiu daca se simte vre'un regret din vocea mea, ca de fapt nu am regrete. Doar ma gandesc..Daca am invatat ceva din experientele trecute, ei bine concluzionez :
- iubirea e o notiune. fiecare o "ia" cum vrea
- nimeni nu ne apartine. Abia daca ne apartinem noi noua insine
- am cautat aiurea chestii care nu exista
- nu mi-a mai placut nimic pentru ca m-am uitat pe mine
- nu stiu cum e "normal" sa fie o relatie pentru ca eu am incetat acum 12 ani sa fiu normala in materie de relatii

Sunt amutita. Am fost amortita..Vine primavara si inmuguresc ca Ina-Newyorkina.
Nu apartin nimanui si nu iubesc pe nimeni. Dar daca as iubi pe cineva, as vrea sa iubesc fara sa mai fiu taifunul care distruge tot in cale. Fara sa simt ca vreau sa imi apartina.

4 comentarii:

 1. cred ca mikidos s-a facut mare si inteleapta :)... concluzii foarte pertinente !

  RăspundețiȘtergere
 2. eu ma gindesc asa: tu te gindesti prea mult:) cu privire la iubirea asta, eu sint asa indragostita de mine, incit mi se rupe daca nimeni nu ma iubeste hi hi hi ha ha ha la la la:) pina una alta, spor la inmugurit si inflorit, ca de stralucit, se stie deja:) te puuuup, muahhh

  RăspundețiȘtergere
 3. eu vreau sa am fluturi in burta. ca e primavara si asa ar trebui. si asa cred ca ai vrea si tu acum, a?
  doar ca-mi imaginez un om care nu exista. cum spuneai adica :))

  RăspundețiȘtergere
 4. @ girls - ei pe naibii.. numai concluziile sunt de mine Aliciule. o sa fac precum Ina, sa ma indragostesc de mine, o sa ma pastrez inflorita..
  Suz..sa ne imaginam oameni care exista, te rog. O sa avem mereu insula noastra, povestea noastra. Doar ca sunt departe. Noi traim acum. Aud batai de aripi, poate vin fluturii..

  RăspundețiȘtergere