vineri, 3 aprilie 2009

Mayfly lady

“Two things I do value a lot, intimacy and the capacity for joy, didn't seem to be on anyone else's list. I felt like the stranger in a strange land, and decided I'd better not marry the natives.” Richard Bach. Este acel domn care a scris povestea unui pescarus in care eu m-am regasit de la prima falfaire de aripa, pana la zboru spre cer, sus, mai sus decat era permis. Apoi, in picaj..tot eu si pescarusul Jonathan Livingston. Pana jos, in cele mai adanci grote din iad.


Lipsa timpului ma face sa-l pretuiesc. Am 7 ore de somn inainte si o zi plina cu intalniri, totusi n-as dormi caci stiu ca dormind pierd timp, timp pe care in mod normal, in fosta mea viata l-as acorda mintii mele. As vedea un film ramas restant, as citi o carte pe care nu am mai terminat-o niciodata, as face un pahar de suc de morcovi..as face multe.

Intr-o camera calda cu asternuturi albastre am ucis pe cineva. S-a nascut, a trait intens si a murit dupa o noapte. Ca EA.
Pe aceiasi melodie urmaresc cu gandul aventura Mayfly-ei mele. Daca acum cateva ceasuri am i-am deplans prematura disparitie, iata-ma acum scriind cu bucurie.
Lady Mayfly a avut o existenta extraordinara. Scurta insa plina de insemnatate. A trait intr-o zi cat altii intr-o viata. A ras si simtit intr-o zi cat alti nu simt intr-un an. A avut parte de bun si rau, ras si plans. Am plans-o eu, dupa ce a pierit..dar se pune.
Lady Mayfly nu a jucat tenis cu palete din frunza verde, nu a primit sau dat flori, nu s-a indragostit si nici nu a facut pe viteaza in fatza vre'unui broscoi. Dar a trait o zi. Acum-ul ei a durat o zi.

Mayfly lady..ce pierdere..

Enjoy:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu