sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Sambata dansanta

Asa mi-am inceput ziua, dansand. Si pentru ca mi-am facut un nou playlist ma gandesc sa fac chestia asta in fiecare zi. Miere neagra sau ulei de masline pe stomacul gol, o jumate de ora de sarit (cum ar fi sa am o camera in casa ...ce dansuri tribale si fals tae-bo trag pe aici prin casa..asa fun ar fi sa ma vaz pe net:)).
Am fost la Barfly aseara, asa de mult fum..dar muzica tot aia. Si oamenii, tot aia. Am dansat putin si am plans de la fum..Oare o sa ma opresc vreodata?!
Dansez acum. Mai am inca nebunia asta in mine.

I see you, baby, shakin' that ass
Shakin' that ass
Shakin' that ass

3 comentarii:

  1. buueeey neneeee!! esti mai ceva ca yes man dupa ce a inceput sa zica yes!

    pai si duminica? duminica ce-are? tot dansanta sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. apai, daca m'oi trezi cu chef de dans dupa ce vaz neste filme noaptea asta..oi dansa si maine. de luni imi fac orar. include dans, 1 ora de citit, poate doua, depinde cum ma simt, 1 film, 1 sg masa, 1 vizita. pe chill si relash. sunt curioasa cat rezist. trimit totusi cv la cele mai suspecte joburi, ia sa vedem cat se joaca soarta cu noi:)) si da, zic YES! hihihi

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, o prietena de-a mea a primit reply la mailuri de-astea cu cv sa fie mos craciun pentru companii. dar replyul a venit acum cateva zile, deci ianuarie, deci nu inteleg exact care craciun.

    beat that! :D

    RăspundețiȘtergere