miercuri, 7 ianuarie 2009

The bucket list

Eu nu imi mai fac frate niciun CV. Si nici nu mai caut de munca. Skill-ul meu se dovedeste ca I KNOW PEOPLE, asa ca trebuie sa fac ceva care sa implice omenii pe care ii stiu. Am in fatza o agenda noua nouta, paginile albe ma speriau acum o vreme, insa in seara asta o sa pun mana pe creion si o sa scriu pe rand numele celor pe care ii stiu, domeniul in care lucreaza, numere de telefon, mail, telefon nevasta/amanta. Toti oamenii astia au un singur lucru in comun: pe mine. Si toti trebuie sa aiba nevoie la un moment dat de ceva de la cineva. Pe care eu il stiu..
Aud de ani de zile ca ma stiu cu prea multa lume si ca nu folosesc asta deloc. Cea mai tare sintagma pe care am auzit-o insa a venit de la Dona aseara, cand eu ii spuneam ca o fata draga mie nu mai vrea sa ne vorbim. Dona mi-a zis destul de lipsit de "pudori" ca problema mea e ca sunt o curva-prietena, prea ma "intind" cu toata lumea. Dar sa fim cinstiti, din fericire curvasaraia rezista de secole (aia practica nu asta teoretica de care ma fac eu vinovata). Asa ca..ia sa vedem daca tu din agenda mea ai avea nevoie de ceva, ORICE, m-ai suna sa ma intrebi si ai plati sa primesti un raspuns?! De biznis vorbim acum, ca sa fie clar.
Activez si firma ca e pacat de numele asta frumos al ei. Desi poate nu va avea mare legatura cu filmul/adv/productie Papermoonfilm e totusi compania mea si a zacut destul.

Si facem si The Bucket list, in alta agenda. Primul lucru de facut din agenda 2 este POVESTEA UNUI NOR. Pentru ca din gura imi iese impecabil dar cand pun mana pe creion mi se taie avantul, ne apucam sa inregistram tot ce vrem si apoi vom scrie.
Continuam sa invatam limba greaca. Fara nicio legatura cu masculul acela, invatam pentru ca ne-a placut.
Nu mai vrem cai verzi pe pereti, nu mai vrem sa fumam deloc, noroc cu criza asta, sa vezi ce nu mai dau eu banii pe tigari. Nu mai vrem hainutze, cizme..hai sa nu exageram!
Mai vrem sa facem sport, acasa frumos. Deci care ai o bicla de aia pe care nu o folosesti, astept o veste si vin sa o iau imprumut. Sau un stepper. Orice care sa nu ma faca sa ies la sala, ca e criza si n-am job, sa fie clar.
Mai am de terminat toate cartile pe care le-am inceput candva. Si de vazut cele 100 de filme pe care le-am pus pe dvd-uri.
O sa imi fac un orar care sa includa si o vizita pe zi la o parte din multii oameni pe care ii stiu si i-am neglijat in ultima vreme..
Si nu mai stiu acuma ce sa scriu caci am de facut o pauza de masa. Azi am reusit sa nu mananc nimic. Cumva statul acasa ma face sa nu mananc, ceea ce e bine.
Va doresc succesuri.

5 comentarii:

  1. De curvasareala nu's ce sa zic, ma abtin, dar in legatura cu agenda aia...nu ti-e lene sa scrii in ea atat de mult?
    Pentru asta s-a inventat LinkedIn...dai numai clikuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tareeeeeeeee!!!!!! ce coiosi mi se pare oamenii care se hotarasc sa stea fara jooooooooob!! mhoooaaaa! vrei sa fii eroul meeeu?

    RăspundețiȘtergere
  3. uite vezi! normal ca vreau sa fiu eroul tau! tai factura si ti o trimit acasa, da? tu esti al doilea client! stiam eu ca cineva are nevoie de un erou!

    RăspundețiȘtergere
  4. profitoare ordinare care imi esti :D

    RăspundețiȘtergere
  5. cumva te invidiez. esti libera!!!! saraca, dar libera:)).

    RăspundețiȘtergere