marți, 2 decembrie 2008

Pustiu

Am visat oribil. Atat de urat incat nici macar nu ma mai sperie amintirea acelui vis. Mi-am adus aminte acum de acest post. In afara de imaginea insangerata din vis, din timp in timp ma bantuie gandul despre el..In rest e pustiu tot. Daca da Dumenzeu si sunt ok cu capul, pe 20-21 ma urc in tren si plec. Departe. Ma duc undeva unde vreau sa deranjez pe cineva, sa ma cert cu cineva, sa fur hainele cuiva, sa ma dau cu parfumul cuiva, sa gatesc pentru cineva, sa rad cu cineva, sa merg la cumparaturi cu cineva. Si acel cineva sa nu fie oricine, ci ea. Ma duc la sora-mea. Probabil ca o sa lucreze non stop dar oricum o sa o vad mai mult decat o vad de aici pe net. 
O sa umplu partea de pustiu din mine, cel putin partea pe care a lasat-o ea goala. Restul..mai au de asteptat. 

4 comentarii:

  1. "gandul despre el.."Spune-ne mai multe te rugam...adoram putina barfa suculenta in urma posturilor tale sugestive.....baga si ceva cu insula aia greceasca ca n-a mai aparut de mult timp leitmotivul....offff offf mai mai

    RăspundețiȘtergere
  2. da da..are dreptate anonimul de mai sus(cu toate ca eu am inteles ca nu despre el vorbeai tu azi),dar n ar fi rau sa ne mai zici si noua cate ceva despre el..si mai fostul el..si mai fostul fost...eu citesc in fiecare seara inainte de culcare blogul tau..noapte buna mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Jesus! am avut cea mai incredibila stare de deja-vu, citind postul acela.
    Nu e bine!Mi se suprapun oamenii reali din viata ta- chit ca ii stiu sau mi-i imaginez- peste poveste si nu vrei sa stii ce iese! Christ!
    Si as vrea sa produc acel post. Ma lasi sa vorbesc pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimului meu favorit - domnul ala cu insula e la locul lui. Departe. Pana vine vara fiecare este unde trebuie sa fie. Si ce crezi? Si fostii fosti sunt la locul lor! Toti!
    Eu te pup.
    @ Oana - hm..zici? Nu stiu daca poti sa il produci, dar cred ca putem sa ne interesam..asa un film trist..

    RăspundețiȘtergere