miercuri, 10 decembrie 2008

Keep walking..

..caci in fatza ta se intinde o lume. E plina de minuni!

Oriunde vei merge oameni se vor minuna de bucuria care-ti razbate prin fiecare por, vei rade si vei canta, nu vei fi atinsa de oboseala, te vor lauda si iti vor spune cat de bine este ca te ghidezi dupa principii sanatoase, vei fi data chiar exemplu..apoi te vor lasa sa pleci. Hm..cum zice americanul? Asa de prost suna in romaneste, fir'ar sa fie! Esti ultracalificata, prea buna pentru ce iti putem da noi sa faci, prea scumpa in vreme de recesiune.

Inca in oarece stare de soc ma intreb: exista ceva corect pe lumea asta? Orice? Cand trebuie sa vorbesti si cand trebuie sa taci? Este o limita care desparte sclavul de intelectual (e mult spus intelectual dar nu imi vine alt cuvant in minte)?

Nu ma prind unde am gresit in viata asta minunata a mea. Probabil ca demult, un domn a avut dreptate si eu i-am ras in nas. Imi aduc aminte parca era ieri: my dear, you are la spina dorsale of the company. Eu am ras si am spus "this is the good stuff, the problem is that my balls are bigger..3 pairs of balls in one room is too much to handle.

El a ras si coaiele au fost sacrificate. Odata cu ele si coloana vertebrala.. Caci cu o tija bine infipta poti face treaba sa mearga daca infigi tija intr-o alta coloana.

Pe de alta parte poti sa vietuiesi fara coaie dar fara coloana?! O voce subtire nu a stricat nimanui.

Nu am putut sa renunt eu insami la pachetul din izmene. Coaiele mi-au ramas si desi nu au mai crescut, nu am putut sa reduc din ele:( Mi-am cumparat pantaloni care sa le ascunda, am invatat sa tac si sa inghit (desi zicea cineva intr-un film ca mama ei i-a zis sa nu inghitza niciodata!). Am crezut ca am invatat..De fapt realitatea este ca la o perioada de timp coaiele prind viata! Nu stiu sa-mi gestionez propriile oua! Au o personalitate puternica, sunt rebele, e o razvratire permanenta in largimea pantalonilor mei. Le-am lasat acasa o vreme, am crezut ca asa e cel mai bine, insa ce crezi? Fara COI (asa vom numi acest personal from now on) am fost gresit perceputa. O fatuca in tenisi, simpatica, numa' buna de gluma. As putea sa povestesc zile intregi despre experienta COI-less insa grav este ce s-a intamplat cand intr-o zi, fara sa imi dau seama, monstrul s-a furisat in pantaloni.

Era o zi normala. Soare de noiembrie. COI atipise, cred ca de asta nu mi-am dat seama ca e la mine. Imi vedea linistita de ale mele ordinare si dintr-o data, la final de zi, exact cand COI se trezea si isi intindea invizibilele manutze, o voce transmise o comanda. Nimic neobisnuit de altfel. Desigur ceva potrivit la fix fatucei in tenisi, simpatice, numa' buna de gluma. Inainte ca biata fatuca sa dea din cap si sa execute, COI puse demonic stapanire pe mintea amaratei si o voce tuna ca din ceruri. Nu vom reproduce conversatia..Vom spune doar ca trebuie sa ne fie invatatura de minte noua, fatucelor care purtam pantaloni largi cu turul jos. Oricat am vrea sa ascundem ceva acolo, candva, cand ne asteptam mai putin, el, fiara-montrul-demonul COI va iesi la lumina si ne va pastra neintinate principiile. COI va elibera ganduri pe care fatucele in tenisi nu isi permit sa le aiba nici macar cand sunt singure in tramvai. COI va striga si se va bate cu pumnii in piept precum King Kong pentru dreptate si corectitudine. COI poate sa faca asta. Din pacate COI o face si apoi..atipeste. Fatuca in tenisi isi da bobarnace, il zgaltuie pe COI si il intreba: ce faci frate?? Nu vezi ca mai sunt niste perechi de oua aici?! WTF! Man! Nu e loc de atatea oua COI, taci macar odata in viata, lasa ca nu trebuie sa fie totul corect pe lumea asta, frate..cum esti..nimic nu ai invatat? Femeile sa stea la oala, ce nevoie am eu de COI?! I must pay the f*ckin' car man..WTF..

COI ma priveste surprins. Atunci, la fel ca si acum. Pentru COI orice infrangere este o victorie. Noi nu ne prostituam, nu? Mai bine murim de foame. Uite-l pe nemernic cum imi foloseste mainile si scrie mascari pe blog, cuvinte care vor face junele sa rosheasca! Uite cum scrie despre el, marele COI! Ce frumos incepuse, aproape am avut senzatia ca scriu eu insami! Neh..COI rules. Scrie cu englezesti, plm..Uite! Ca pe mess, cu plm. Duamne! Scuze domnitzelor ce veti citi aceste randuri, scuze mama, scuze tie, unic cititor de blog..

Raman cu COI. Am decis. Eu am decis, sau el?! Nu mai conteaza. Se pare ca orice as face nu pot scapa curand de oua. Unica solutie este probabil un barbat atat de puternic incat sa ajute la resorbirea lor, cred ca merge cumva..poate e cu sex? Devenind mama poate COI nu va mai aparea niciodata..Hm..Extrem de complicat. Gata, a atipit. Ma culc si eu. Le-am scos usor din pijamaua mea roz cu oi si le asez la capul patului. Sunt destul de simpatice ouale mele. Isterice, dar corecte nene! Vehemente! Hopa! Ne trezim? Chill COI. E ok acum. Totul e ok, la fel ca in atacul de panica, zi asa ca mine: o sa fie bine. Zi si in engleza baby:)

2 comentarii:

  1. tu, fata! tu! tu, n-auzi!!! baga-ti odata mintile in cap, recupereaza-ti coaiele si du-te... in grecia, ca parea sa iti priasca! si mai linisteste-te si tu. sau marita-te cu un bogatan, sa scapi DE COI. desi probabil ca o sa ii tai si lui coaiele, pentru ca astia sunt mai mereu prosti si curvari. deci ai prea putine coaie pentru cate motive de taiere. sau iti dau eu un provider bun de lsd. sa vorbeasca fluturasii cu tinee, si cerul e stiurlubatic and so on and so on. deal?

    ps huuuggg!

    RăspundețiȘtergere
  2. te inteleg bine de tot. eu le am din nastere, dar au viata lor si ale mele :D si eu ma trezesc urland din plamani cand consider ca am dat peste o nedreptate, chiar daca nu sunt eu direct vizat... daca asa suntem ca oameni... n-avem ce-i face! dar de foame nu murim, fata! :-*

    RăspundețiȘtergere