vineri, 19 decembrie 2008

Greseli asumate sau nu..



din ratiuni de bun simt, am sters acest lung si oribil post caci desi asta e blogul meu si teoretic fac ce vreau cu/pe el, nimeni nu e de fapt obligat sa imi citeasca mie, biata nebuna, toata ineptiile debitate in ceas de seara.

Am pastrat intr-un document cele scrise caci un pic de adevar este intre randurile acelea. Si da, am prea multi prieteni (sau sunt prea multe cunostinte?). Ce sa ii faci, altii n-au pe nimeni, eu am prea multi oameni dragi in jus. Nici macar nu as putea sa fac o triere caci nu stiu pe cine as taia de pe lista. Ei, lasati. Noi sa fim sanatoasi. Binili invinge.

Am multi prieteni. O sa mai tai din ei. Desi e fun sa ma stiu cu toata lumea. O sa fac o lista sa vedem - de la cine am ceva de castigat, cu cine ies, etc. Asa se face nu? Ii pastrez pe aia de la care imi iese ceva in primul rand. Cum are toata lumea. GLUMESC! Nu tai nimic de pe lista. O sa incerc sa fiu atenta sa nu mai las pe nimeni sa ma manipuleze caci sunt tare toanta in relatiile cu prietneii mei:)) Hihihi. Ce frumos am visat si m-am trezit.


Multumim.

6 comentarii:

  1. Ai vrut sa zici: greseli asomate, nu-i asa? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am apucat sa vad acel post intrucat am stat la cozi toata ziua in spatele unor oameni cu cosurile pline (eu avand, ca de obicei, 3-4 cosmeticale IN MANA)...Am recitat, am numarat din 2 in 2, din 7 in 7, m-am gandit pe cine sa mai tai de pe lista :P

    Te previn, in momentul in care ma simt taiata de pe lista o sa reactionez cum nu te astepti! O sa scriu un post lung-lung cu toate secretele noastre comune hihihi!
    Exact acum 6 luni eu eram unde stii iar tu imi faceai un cadou pe blogul tau. N-am uitat. Eu mereu ma gandesc la tine in felul ala. Exclus deprimaciuni. Visul tre sa go on si noi la fel. Vine vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. @xxl - cand dormi 3 ore pe noapte nu mai conteaza gresalele, nu?
    @anda - nu tai nimic, are fiecare locul lui. daca ar putea sa nu ma mai chinuie..ce fericita as fi..

    RăspundețiȘtergere
  4. @xxl - de fapt ai dreptate dumneata, trebuia sa modific numele odata cu disparitia postului..las'ca merge si asa

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu l-am citit, am umblat razna... dar m-am întors.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sper sa nu ma mai aduca nimic in starea de a scrie ca in seara aceea:) caci vorba Simonei, is unii care au probleme pe bune..

    RăspundețiȘtergere