miercuri, 2 iulie 2008

31 versus 29

Sunt obosita, iar nu am putut sa dorm, dar a meritat fiecare clipa! De la 00.00 a sunat telefonul si pe rand mi-au cantat la multi ani toate vocile dragi mie!
Desi sunt racita, am biroul plin de flori, un tort urias care asteapta, bere fara alcool si sampanie de copii. Se preconizeaza o zi grea si maine dimineata la 4 cica plec la filmare.
Dar totul este minunat! Sunt senina azi. La multi ani sa traiesc!
Ah! Va multumesc. Pentru toate vorbele bune, pentru cum ma faceti sa hihihihi cand imi scrieti comenturi, pentru cum imi dati mail cand postez in crize si pentru cum va faceti griji pentru mine. Locul asta al meu e plin de oameni dragi mie, cea mai mare parte dintre ei imi sunt prieteni si ii stiu "pe viu", restul imi sunt aproape de suflet si ii stiu citindu-i zi de zi.

29 mi se pare o varsta excelenta! Chestia asta cu scazutul in varsta este foarte misto, dar mi-e groaza sa ma gandesc la cat de greu o sa imi fie sa trec iar prin adolescenta si pubertate! La naiba..peste cativa ani, cand fac 14 ani o sa am cosuri! Hahaahaha!

9 comentarii:

  1. La Multi Ani!sa fii fericita, iubita si sanatoasa!si bineinteles devreme acasa:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci cum ziceam deci...si daca numai cu tine ma aleg dupa afacerea "blogu'" si tot a meritat toooot zbuciumul!

    La Multi Ani, la cat mai multe intamplari minunate, intalniri dadatoare de oameni mereu aproape de suflet, multa iubire si tot ceea ce meriti tu! Sa ploua cu gorgonzola, ruby-sme, napolact (care in continuare ruleaza), peshte si mai stim noi ce, dar nu vom scrie aici, sa nu fim interpretate "corect"! Hihihi!

    De la cea mai mare inventatoare de povesti frumoase si uneori (partial) adevarate...

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani, draga mea! sa fii fericita si sanatoasa si fara frica de numere mai mari de 30 :))

    RăspundețiȘtergere
  4. fataaaaaaaaa!!!!!!!!!! LA MULTI AAAAAAAAANIIIIIIIIIII!!!!!!

    sa te faci... mica, deh, daca asta e directia, si fericita si linistita si sa iubesti pe cine trebuie astfel incat sa fii iubita inapoi inzecit. si sa ai poarte de mariri de salariu la fiecare 2 luni si saaaaa..... ma rog, chestii de-astea de as dori sa mi se intample si mie.

    LA MULTI AAAAAAAAAAAAANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mikidos - fataaaaaaaaa! TE pup tare si multuemsc mult >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca vrei sa stiiiiiiii, am mai invatat ceva de la tine. ca eu mereu cand faceam un an, faceam inainte nu inapoi. si chiar ma ingrijoram ca deja treaba asta cu facutul anilor inainte nu imi mai convenea. deci oi fi tu tana, dar inteleapta!

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi si foarte fericiti ani (chiar daca zbuciumati ;), asa-i mai fain, nu te plictisesti) !
    si crede-ma, pe la 36 o sa te simti oricum de 23, doar ca poate te vor durea salele, dar ce conteaza? :))
    te pup si ...scriitura frumoasa !

    RăspundețiȘtergere