luni, 5 mai 2008

Sburatorii zilelor noastre

A inceput munca. Am ajuns la birou printr-un trafic de cosmar. Am picioarele inghetate dar am balerini noi si is mandra asa ca tremur si tremur.
Dupa zilele minunate de vacanta am primit multe sfaturi prietenesti: sa nu viu suparata la munca, sa zambesc si sa ma bucur de soare (care soare), etc, etc.
La birou, asa dupa Paste, nu mai era lapte pentru cafea. Nu-i bai, bem si asa. Nu mai era hartie igienica. Nu-i bai, avem servetele. Si reci si umede si parfumate si de hartie. Un pachetel.
La intrebarea : ce ne facem fara hartie? raspunsul sosit cu hahaiala de rigoare (deci in GLUMA!!) a fost: ei, va mai aduceti si de acasa. Sau faceti acasa trebuirile!
Rad si ma opresc din comentat! Caci nu pot povesti ce a urmat cand seful a vrut si el insusi la baie. Si seful, ca si regele e om. Am ras si ras in gand, sa nu ne vaza nimeni!
Si cum fiecare fapta buna nu ramane nepedepsita (cum ar zice o prietena de a mea care are 5 ani) m-am decis sa mai fac un blog. Fara NICIO legatura cu cele povestite mai sus.





Va invit sa zburati!


http://theflyingprincess.blogspot.com/


Care pe unde puteti, puneti-va aparatul pe automat, la 2 secunde sau la 5 sau 10 si sariti. Daca aveti pe cineva care sa va pozeze, cu atat mai bine. Cu cat sari mai mult, mai vesel esti!
Cu cat sari mai bine si mai sus, cu atat iese poza mai bine.

Stiti secretul, nu?


UNU...DOI...TREI...SARI!


THE SKY IS THE LIMIT!!

6 comentarii:

  1. O sa-ncerc si eu schema asta cu zburatu'...dar ca sa fiu sigura ca o sa-mi iasa, trebuie sa-mi imprumuti fotograful tau:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este cel mai frumos dintre multele tale site-uri, Rata!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti grozava, cum te descurci cu attea bloguri??? faci fata distractiei? bafta si sa stii te mai vizitez din cand in cand. mi-a placut ca m-ai bagat la ladies, de cand imi doresc sa fiu una din ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. ei, cum ma descurc..greu! hahahaha! ma impart. As fi putut sa am unul stufos, cu toate informatiile, dar iti imaginezi ce varza iesea?! Mancare, film, carte, vacanta, poze, muzica..neh..lasa asa, mai bine pe carparii. Zi de zi frumos update unde e cazul:) Normal ca esti la Ladies, Doamne! Pai nu suntem toate neste duamne?! hiihhihi

    RăspundețiȘtergere
  5. neste doamne, ce pana mea?:))) bafta cu scrisul, acu am de citit o poveste de dragoste, sa vad cum se termina:).

    RăspundețiȘtergere
  6. aah, eu am stabilit intalnire cu un fotograf profesionist sa ma invete secrete. si wk viitor ma duc la mare. sa vezi cu ce sarituri ma intorc de acoloooo.....

    RăspundețiȘtergere