sâmbătă, 10 mai 2008

Planuri de plecare

Incerc sa imi aranjez apele ca sa ma intorc pe insula vara asta. Sper ca implinirea celor 31 de (prima)veri sa aiba loc langa piscina, cu sticle pline cu licoare placuta la limba, cu muzica, cu Yanis in spatele barului si oameni dragi langa.
Si cu cream pie! presarata din belsug cu scortisoara. Inca nu stiu cu cine merg, stiu ca Lys si Euu vor fi in Limenas, stiu ca insula e inca acolo si ma astepta. Stiu ca o sa imi fie dor de unii oameni, cei care nu vor fi acolo anul asta..stiu ca o sa si bocesc putin (la betie desigur) aducandu-mi aminte ca in camera aia m-am certat cu EL. Dar o sa fiu ACASA.

Lumea zice ca sunt nebuna sa merg trei ani la rand in acelasi loc. Eu nu cred ca am terminat tot de vazut in Thassos. Si am o treaba neterminata cu niste delfini, cu un golf care nu se lasa descoperit, cu "Ochiul lui Zeus" pe care nu l-am gasit..Si mai am niste pitici...
Ma asteapta maslinele de pe tzatziki, ardeiul copt plin de feta si kalamaraki.

Deci..sa purcedem. Plecare 29 iunie! Iuhuuu!

6 comentarii:

  1. Asa repede vrei matale vacanta? Zi-mi o agentie ok pentru Egipt, in septembrie-octombrie. Si mai zi-mi si de Varsovia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm..nu am incredere in nico agentie de la noi! Mai bine faci totul pe cont propriu. Iar de Varsovia..cand vrei ne organizam si mergem! Numai bani sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  3. whoooow, sexy EL!!

    ...pardon, nu am vrut sa zic asta. m-am bazat pe faptul ca nu esti inca la betie, deci nu o sa bocesti. pentru orice eventualitate, reformulez: bad. bad EL!! :D

    in rest, sa stii ca te inteleg intrutotul cu fidelizarea in anumite locatii. mai ales dupa ce ai apucat sa vezi o buna parte din lume si reusesti sa iti creezi o grupa de "favorite". vreau si eu concediuuuu!!!!

    iar pana una-alta, ma multumesc si cu weekendul ala la litoralul romanesc, numai de-ar veni odata! of!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am mai zis, nu-mi place sa merg intr-un loc de mai multe ori.(exceptia fiind, desigur, Hawaii.eeee)
    PS: vezi ca am bagat un Later Edit nr. 2 la my post.Vino de ma vezi:)

    RăspundețiȘtergere
  5. 31 de primaveri?! uit ce tinerica esti, si ce baba sint eu

    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu as fi avut licenta m-as fi prins de tine ca un ciuline sa ma iei in Thassos...

    RăspundețiȘtergere